Şanlıurfa'ya 3 Havan Mermisi Düştü - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfa'ya 3 Havan Mermisi Düştü

Genelkurmay Başkanlığı, Şanlıurfa Mürşitpınar'a 3 havan mermisi düştüğünü, angajman gereği misliyle karşılık verildiğini açıkladı.

19.11.2014 19:48  Güncelleme: 20:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suriye topraklarından ateşlenen 3 havan mermisi, Türkiye topraklarına düştü. Olayda herhangi bir can kaybı meyda gelmedi. Genelkurmay'dan yapılan açıklamada da, "Şanlıurfa Mürşitpınar'a 3 havan mermisi düştü. Angajman gereği misliyle karşılık verildi." denildi.

"MİSLİYLE KARŞILIK VERİLDİ"

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"IŞİD ile PYD/ PKK unsurları arasındaki çatışmalar esnasında, Türkiye tarafına saat 15.33 ile 16.05 arasında, Suriye tarafından üç adet havan mermisi, Kara Kuvvetleri 3'üncü Hudut Alayı (Şanlıurfa) Kapı Hudut Karakol Komutanlığı sorumluluğundaki boş bir bölgeye düşmüştür. Olayda herhangi bir can kaybı meydana gelmemiştir. Bu durum üzerine, mevcut angajman kuralları çerçevesinde, derhal hududun Suriye tarafından havan atışlarının yapıldığı tespit edilen koordinatlara, bölgedeki Hudut Birlikleri tarafından, altı adet havan atışı ile karşılık verilmiştir."

Şanlıurfa\'ya 3 Havan Mermisi Düştü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Şanlıurfa'ya 3 Havan Mermisi Düştü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Siyar agri: Dusmemesi mumkun deyil mislliyle cevap verilmis sen isiti destekle dua etki basina Atom daha dusmemis yalancilar 12 1 Yanıtla
  • DOSTUM..: GELDİĞİ YERİ SAVAŞ UÇAKLARI VURMALIYDI PKK OLMA İHTİMALİ YÜKSEK. . . . 0 8 Yanıtla
  • mert: pkk pesmerge ıttıfakıyla ımusul barajı kenbarında cogu turk 25 ısıdlı oldurmus baksana yaw kurtler ısıdı arap bolgesıne kadar supurdu bu dangalak arapların bı bok yaptıgı yok 5 2 Yanıtla
  • AKPKK.LI-ISITTIZZ: AYY ERDOSS GURBANIN OLAGG COK KORKUTTUN BIZI LENN. . . 2 4 Yanıtla
  • Nisaa : Lann burdan herkese sesleniyorumm ne duruyorsunuz biz burda hayatta kalmayı çabalıyoruz siz ise orda egleniyorsunuz bu adaletmii bu nasıl bi dünya erdogan ne duruyorsun illa birilerininmi ölmesi gerek tabi sen çocukların önünde kaç bin tane koruma taa şehrin diger tarafında rahatsınız biz ise gecenin zifiri karanlıgında mermi sesleriyle uyanıyoruz allah hepinizi ıslahh etsin 2 0 Yanıtla
  • TAYFUN: HAVANIN BAŞINDA SABRİ VARDI HERHALDE 0 0 Yanıtla
  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.


Advertisement