Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor maçının ardından PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, aldıkları bir puanın play-off yolunda önemli bir puan olduğunu belirtirken, Albimo Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kaplar ise her iki takımında galibiyeti yakalayabilecek pozisyonlar yakaladığını ancak karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığını söyledi.

10.05.2015 23:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor maçının ardından

PTT 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, aldıkları bir puanın play-off yolunda önemli bir puan olduğunu belirtirken, Albimo Alanyaspor'un teknik direktörü Hüseyin Kaplar ise her iki takımında galibiyeti yakalayabilecek pozisyonlar yakaladığını ancak karşılaşmanın beraberlikle sonuçlandığını söyledi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, 10 kişiyle önemli bir direnç gösterdiklerini belirterek, Kendi sahamızda kazanmayı gerçekten çok istiyorduk. Bu maça çok iyi hazırlandık. Oyun içersinde özellikle Onur'un sakatlanması bizi çok etkiledi ve savunma dengemizin yara almasına sebep oldu. Her türlü sıkıntıya rağmen 1-0 geriye düşüp 10 kişi kalmamıza rağmen takımımız gerçekten çok önemli bir direnç gösterdi. Futbolcularımız ellerinden geleni yaptılar. Rakibimizin de pozisyonları oldu. 3 puan istedik ama olmadı bu bir puanda bizim için play-off yolunda önemli bir puandır dedi.

Albimo Alanyaspor'da teknik direktör Hüseyin Kaplar ise şunları söyledi

Her iki takım açısından çok önemli bir maçtı. Hangi takım kazanmış olsa inanıyorum ki play-off'a büyük bir ihtimalle büyük bir şans yakalayacaktı. 1-0 öne geçtik. Biz böyle bitecek düşüncesiyle ikinci golü de bulabiliriz anlayışını ortaya koyduk ama zaman zaman telaş yapıp pas vermemiz gerekirken yapamadık. Ayağımızdaki topu iyi uzaklaştıramadığımız için rakibe gitti. Rakip golü buldu. Ne olursa olsun her iki takımda galibiyeti hak edebilecek ve galibiyeti yakalayabilecek pozisyonları buldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor-Albimo Alanyaspor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement