Şanlıurfaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

Şanlıurfaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

14.09.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, ligin 2. haftasında deplasmanda oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla tamamladı.

Antalya Muratpaşa İlçesi Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Spor Tesisleri'nde son antrenmanını yapan sarı-yeşilli takım, maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Cihat Arslan yönetimindeki antrenmana futbolcular düz koşu ile başladı. 2 grup halinde yapılan top kapma çalışmasından sonra, yarı alanda çift kale maç yapan Şanlıurfaspor, ısınma hareketleri ile antrenmanı tamamladı.

Antrenmana sakatlığı devam eden Kenan Karışık ve arka adelesinde sakatlığı bulunan Serdar Özbayraktar'ın haricinde tüm futbolcular katıldı. Antrenmanı Şanlıurfaspor AS Başkanı ve Kulüp sözcüsü Nabi Kırmızı'da izledi.

14 Eylül 2014 Pazar günü saat 20.00'de başlayacak karşılaşma Antalya Akdeniz Üniversitesi Mardan Stadı'nda oynanacak. Karşılaşmayı Koray Gencerler yönetecek. Gencerlerin yardımcılıklarını ise Cumhur Altay ve İbrahim Çağlar Uyarcan yapacak. Maçın 4. hakemi ise Deniz Kükrek olacak.

YÖNETİM TAM KADRO ANTALYA'DA OLACAK

Şanlıurfaspor'un 2. haftada karşılaşacağı Antalyaspor maçına yönetim kurulundan da yoğun ilgi olduğu belirtilirken, Karşılaşmayı kulüp başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra çok sayıda yönetim kurulu üyesinin de maçı takip etmesi bekleniyor.

KAFİLEDE 19 FUTBOLCU YER ALIYOR

Şanlıurfaspor'un Antalyaspor maçı kafilesinde bulunan futbolcular şu şekilde:

"Bora, Fevzi, Onur Akbay, Zenke, Tello, Kubilay, Ekrem, Abdulkadir Özgen, Youssef, Onur Kolay, Göksu, Abdulkadir Özdemir, Gökhan, Hüsnü, Volkan, Şenol, Veli, Hakan ve Hüseyin" - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Antalyaspor Maçı Hazırlıklarını Tamamladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement