Şanlıurfaspor'da Alanya Hazırlıkları - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor'da Alanya Hazırlıkları

Şanlıurfaspor\'da Alanya Hazırlıkları

Şanlıurfaspor, deplasmanda karşı karşıya geleceği Alanyaspor maçı hazırlıklarını günde çift idman yaparak sürdürüyor.

16.11.2015 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde günde çift idmanla Alanyaspor maçına hazırlanan sarı yeşiller, hafta sonu gol vuruşu çalıştı.

Düz koşu ile idmana başlayan futbolcular pas çalışması sonrası kanatlardan yapılan ortalarla gol yollarını aradı. Bir buçuk saat süren antrenman açma germe hareketleri ile son buldu.

FEVZİ ANTRENMANA KATILDI

PTT 1. Lig'inin 7'nci haftasında oynanan ve Şanlıurfaspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona eren Denizlispor karşılaşmasının son dakikasında sakatlanan ve dört hafta sahalardan uzak kalan kaleci Fevzi Elmas tamamen iyileşirken, Elmas da antrenmanlarda arkadaşlarına eşlik etti. Kasığında sakatlığı bulunan Veli Kızılkaya ise düz koşu yaptı.

DAĞ: ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ

Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Hüseyin Dağ, Yeni Malatyaspor karşısında çok sayıda gol pozisyonuna girmelerine rağmen haksız bir mağlubiyet aldıklarını belirtirken, "Bu sezon en çok gol pozisyonu ürettiğimiz bir maçta yenildik. Tabiî ki bu dünyanın sonu değil. Şimdi önümüzde 6 maç var. Bu 18 puan demek. Bizde bu 18 puanın tamamına talibiz. Bundan sonra hiç bir şey konuşmadan sadece işimize bakmak istiyoruz. Şimdi önümüzde önemli bir Alanyaspor maçı var. Oradan 3 puan alarak bu mağlubiyeti unutturmak ve taraftarımızadan özür anlamında 3 puan almak istiyoruz" dedi.

BÜYÜKFIRAT: TAKIMDA MORALLER YERİNDE

Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Büyükfırat ise antrenman sonrası yaptığı açıklamada Yeni Malatyaspor maçında bir trafik kazası yaşadıklarını söyledi.

Büyükfırat, "Bu yenilgiyi unuttuk. O günden buyana futbolcularımız günde iki idman ile canla başla çalışıyorlar. Gözlemlediğimiz kadarıyla futbolcularımız neşeli bir şekilde çalışmalarına devam ediyor. Herkes buna inansın ki Alanyaspor maçı bizim için iyi bir başlangıç olacak. Hüseyin hoca ile birlikte herkesin yüzünü güldürerek üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

DEMİRKAN; TAKIMI SAHİPLENMİŞİZ

Şanlıurfaspor'un genç yönetim kurulu üyesi İbrahim Demirkan ise takıma sürekli sahip çıktıklarını ve devamlı tesislerde kaldıklarını ifade ederken, "Bugünkü antrenmanda da gördükki herkesin neşesi yerinde moraller bozuk değil. İnşallah Alanyaspor maçınıda kazanarak taraftarımıza 3 puan hediye etmek istiyoruz. Biz takımımıza güveniyoruz. İnşallah kalan 6 maçımızıda kazanarak 6 da 6 yapmak istiyoruz. Biz hocamıza ve takıma güveniyor ve inanıyoruz. Yönetim kurulu olarak onların sonuna kadar yanlarındayız" şeklinde değerlendirmede bulundu.

İSTEMİ; ARKADAŞLIK ORTAMIMIZ ÇOK İYİ

Öte yandan Şanlıurfasporlu futbolcu Mehmet Sıddık İstemi ise antrenman sonunda yaptığı açıklamada takımdaki arkadaşlığın gayet iyi olduğuna dikkat çekerken, "Alanyaspor maçı hazırlıklarına ara vermeden devam ediyoruz. Günde çift idmanla çalışıyoruz. Alanyaspor maçı ile iyi bir çıkış yakalamak istiyoruz. Bu maçla birlikte kalan 6 maçımızı da alarak ligin ilk yarısını iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor'da Alanya Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement