Şanlıurfaspor'da Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıkları

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Albimo Alanyaspor maçının, play-off'u hedefleyen iki takım açısından da önem taşıdığını söyledi.

06.05.2015 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un futbol şube sorumlusu Maruf Güneş, Albimo Alanyaspor maçının, play-off'u hedefleyen iki takım açısından da önem taşıdığını söyledi.

Sarı-yeşilli ekip, sahasında yapacağı Albimo Alanyaspor maçının hazırlıklarını GAP Vadisi Tesislerinde sürdürdü. Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. İdmanda 5'e 2 top kapma ve çabukluk çalışması gerçekleştiren futbolcular, yarı sahada çift kale maç yaptı.

Futbol şube sorumlusu Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Albimo Alanyaspor maçının play-off'u hedefleyen iki takım açısından da önem taşıdığını söyledi.

Camia olarak karşılaşmanın ciddiyetinin bilincinde olduklarını belirten Güneş, çalışmaları da bu doğrultuda sürdürdüklerini ifade etti.

Play-off'ta mücadele etmeninin kendilerinin hakkı olduğunu dile getiren Güneş, şöyle konuştu:

"Albimo Alanyaspor maçı neredeyse sezonun bütün emeklerinin karşılığı olacak. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Çünkü kazandığımız takdirde hem rakibe karşı ikili averajda üstünlük kuracak, hem de 3 puan alarak rakibimizin önüne geçeceğiz. Böylelikle en yakın takipçimize 3 puan fark atacağız. Bu da son 2 haftaya girilirken büyük bir avantaj sağlayacak."

Güneş, 10 Mayıs Pazar günü Şanlıurfa GAP Arena Stadı'nda yapacakları maçta taraftar desteğinin önemli olduğunu vurgulayarak, sporseverlerden takımı yalnız bırakmamalarını istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Albimo Alanyaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement