Şanlıurfaspor'da Fethi Şimşek 3'üncü Defa Başkan - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor'da Fethi Şimşek 3'üncü Defa Başkan

Şanlıurfaspor\'da Fethi Şimşek 3\'üncü Defa Başkan

Ptt 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un bugün yapılan genel kurulunda Fethi Şimşek, 3'üncü defa kulüp başkanlığına getirildi.

19.07.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un bugün yapılan genel kurulunda Fethi Şimşek, 3'üncü defa kulüp başkanlığına getirildi.

Şanlıurfaspor Kulübü'nün olağan kongresi Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta çoğunluk sağlanmadığı için ertelenen kongreye katılımın arttığı dikkati çekti, genel kurula 881 delege katıldı. Tek liste halinde gidilen kongrede mevcut başkan Fethi Şimşek, 3'üncü kez güven tazeledi. Yeniden başkanlığa getirilen Fethi Şimşek, teşekkür konuşmasında şunları söyledi:

"Şanlıurfaspor süper lige yakışır bir takım. Şanlıurfaspor'un moral motivasyon ve başarıya ihtiyacı vardır. İnşallah bu başarıyı elde edeceğiz. Bu bölgede futbol ve sporun gelişmesi çok önemli. Takımımız şu anda kampta. Transferlere devam ediyoruz. Takımın iskeletini koruduk ve ilaveler yapılıyor. Dengeli ve iddialı bir takım kuruyoruz." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor'da Fethi Şimşek 3'üncü Defa Başkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement