Şanlıurfaspor'da Forma Numaraları Belli Oldu - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Forma Numaraları Belli Oldu

Yeni sezonda 16 futbolcunun katıldığı Şanlıurfaspor’da, oyuncuların forma numaraları da belirlendi.

28.08.2014 18:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezonda 16 futbolcunun katıldığı Şanlıurfaspor'da, oyuncuların forma numaraları da belirlendi.

Geçen sezondan 6 futbolcunun kaldığı Şanlıurfa'da yeni sezon öncesi 2'si alt yapıdan olmak üzere toplam 16 yeni futbolcu takıma katılmıştı. Cumartesi günü Adanaspor ile ilk sınavına çıkacak olan Şanlıurfaspor takımında futbolcuların formalarındaki sırt numaraları da belirlendi. Buna göre futbolcular ve forma numaraları şöyle olacak:

"17-Fevzi Elmas, 35- Bora Körk, 13-Ersel Çetinkaya, 96-Ebubekir Elihoş, 7- Gökhan Alsan, 43-Veli Kızılkaya, 10- Rodrigo Tello, 9-Abdulkadir Özgen, 3-Hüsnü Başkurt, 11-Onur Kolay, 27-Volkan Okumak, 8-Youssef Yeşilmen, 61-Şenol Akın, 63-Simon Zenke, 5-Kenan Karışık, 20- Abdulkadir Özdemir, 6-Kubilay Sönmez, 2- Göksu Alhas, 23-Ekrem Hayyam Dağ, 4-Hüseyin Tok, 88-Serdar Özbayraktar, 89- Hakan Arslan, 19- Onur Akbay, 26-Halil Köçer."

Öte yandan Şanlıurfaspor, Elazığ'da karşılacağı rakibi Adanaspor ile bugüne kadar sekiz kez resmi müsabakaya çıkarken, bunlardan üçünü Adanaspor, bir tanesini ise Şanlıurfaspor kazandı. İki takım arasındaki dört karşılaşma ise beraberlikle sona erdi. Her iki takım tarihlerinde 2 kez ise hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Hazırlık maçlarından birini Şanlıurfaspor kazanırken, diğeri ise beraberlikle sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Forma Numaraları Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement