Şanlıurfaspor'da Kamp Süreci Başlıyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Kamp Süreci Başlıyor

Şanlıurfaspor\'da Kamp Süreci Başlıyor

PTT !. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarına Bolu Termal'da başlıyor.

14.07.2014 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfasporlu futbolcular, 25 Temmuz'a kadar burada kaldıktan sonra, 26 Temmuz'da İstanbul Recep Tayyip Erdoğan stadında Kasımpaşa ile bir hazırlık maçı oynayacak.

Birinci etap kamptan sonra üç gün izne ayrılacak olan Sarı Yeşilliler, 30 Temmuz'da Düzce Topuk Yaylası'nda ikinci etap kamp çalışmaları için toplanacak. 9 Ağustos'a kadar Topuk Yaylası'nda çalışmalarını sürdürecek olan Şanlıurfaspor, 4 Ağustos'ta Adanaspor ile hazırlık maçına çıkacak.

İkinci etap hazırlık çalışmalarından sonra üç gün daha izne ayrılacak ekip, 12-23 Ağustos tarihleri arasında tekrar Topuk Yaylası'nda toplanarak çalışmalarını sürdürecek.

Ayrıca, 25 Ağustos'ta Şanlıurfa'da toplanılarak, ilk hafta karşılaşmasının hazırlıkları burada devam edilecek. Öte yandan Şanlıurfaspor takım otobüsü dün yola çıkarken, kafilede geçtiğimiz sezonun son maçlarında takımın başında bulunan Şanlıurfaspor Genel Koordinatörü Hüseyin Dağ ve futbolculardan Muhammet Emin Balcı, İzzet Canlıka, Ebubekir Elihoş, Yunus Emre Mest, Çetin Aslan ve Halil Köçer'de yer aldı.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Kamp Süreci Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement