Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru

PTT 1. Lig'de olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, "Kongre sürecinde olmamıza rağmen lige hazır bir ekip kurmanın telaşındayız" dedi.

28.06.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de olağanüstü kongreye gitmeye hazırlanan Şanlıurfaspor'da futbol şube sorumlusu Nihat Kırmızı, "Kongre sürecinde olmamıza rağmen lige hazır bir ekip kurmanın telaşındayız" dedi.

Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda 12 Temmuz Pazar günü olağanüstü kongreye gidileceğini hatırlattı.

Kongre için herhangi bir adayın başvurusunun bulunmadığını belirten Kırmızı, takımın menfaatleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Kırmızı, takımı her şeye rağmen lige hazır hale getirmeye çalıştıklarını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Kulübümüz kongre sürecine girdi. İç transferde kulübümüzün çıkarları doğrultusunda anlaşmalar yaptık. Hatta maddi açıdan takımımızı zorlamayan teknik direktör Engin Korukır ile de anlaştık. Amacımız yönetime talip olan kadrolara hazır bir takım bırakmaktır. Bu amaç doğrultusunda kongre gününe kadar elimizden gelen desteği sağlayacağız. Yeni yönetim oluşana kadar takımımıza sahip çıkacağız. Kongre sürecinde olmamıza rağmen lige hazır bir ekip kurmanın telaşındayız."

Güneydoğu temsilcisi Şanlıurfaspor'da yaklaşık 2,5 yıldır Fethi Şimşek başkanlığındaki yönetim kurulu görev yapıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement