Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru

Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un 36 milyon lira olan borcunun yeniden yapılandırılarak ödeneceğini bildirdi.

15.06.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa merkez Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'un 36 milyon lira olan borcunun yeniden yapılandırılarak ödeneceğini bildirdi.

Ekinci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı ve AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Faruk Çelik ile yerel yöneticilerin ortak kararı doğrultusunda 19 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek Şanlıurfaspor'un olağanüstü kongresi için yönetim listesi hazırladığını söyledi.

Takımın, borçları nedeniyle sık sık gündeme geldiğini belirten Ekinci, şöyle devam etti:

"Bakanımız Faruk Çelik ve yerel yönetimlerimizin desteğiyle en iyi yönetimi oluşturacağız. Camianın memnun kalabileceği bir ekip yapacağız. Herkesin hemfikir olduğu bir başkan adayı belirleyeceğiz. İlk hedefimiz takımı mali açıdan rahata kavuşturmak. Takımın 36 milyon lira olan borcunu yeniden yapılandırarak ödeyeceğiz. Kulüp başkanımız Fethi Şimşek de öncelikle takımın ve futbolcuların ödemelerinin yapılmasını istedi. Takımın Şimşek ve yönetimine olan 24 milyon liralık borcunu ise daha sonra ödeyeceğiz."

Şanlıurfaspor'da 4 yıldır başkanlık görevini yürüten Şimşek, dün kongrede aday olmayacağını açıklamış, Bakan Çelik başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ise Ekinci koordinesinde yeni yönetimin oluşturulması kararlaştırılmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Olağanüstü Kongreye Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement