Şanlıurfaspor'da Yönetim Tecrübe Edindi - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Yönetim Tecrübe Edindi

Şanlıurfaspor\'da Yönetim Tecrübe Edindi

Şanlıurfaspor'da yönetim bu yılki transferlerde futbolcuların tekniğinin dışında diğer problemleri olup olmadığını araştırdı.

16.07.2014 12:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor, düzenlediği iftar yemeğinde kurum amirleri, belediye başkanları ve basın mensupları ile buluştu. İftar yemeğine Vali İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, İl Jandarma Alay komutanı Selman Kömürcü, Şanlıurfaspor Kulüp başkanı Fethi Şimşek'in yanı sıra, kulüp yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, kurum amirleri ve basın mensupları katıldı.

'URFASPOR, KENTİN EN ÖNEMLİ DEĞERİ'

Kentin üst düzey yöneticilerinin kulübü yalnız bırakmaması dikkatlerden kaçmazken, Kulüp başkanı Fethi Şimşek, Şanlıurfaspor'un kentin en önemli markası en önemli değeri olduğunu söyledi. Şimşek ''Yönetim olarak, yöneticiler olarak Şanlıurfa Kamuoyu olarak hepimiz bu işi önemsiyoruz, Şanlıurfaspor için elimizden geleni yapıyoruz" İfadelerini kullanırken amaçlarının Şanlıurfaspor'u başarıya taşımak olduğunu ifade etti.

'BELEDİYE OLARAK DESTEKLEYECEĞİZ'

Başkan Şimyek'in ardından söz alan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye başkanı Celalettin Güvenç ise konuşmasında Şanlıurfaspor'a desteğinin devam edeceğini vurgularken, "Bu sezon Süper Lig'e çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Şanlıurfaspor'un marka bir takım olduğunu hepimiz biliyoruz. Başarı kadar başarısızlığında futbolda olduğunu unutmamak lazım. Biraz daha sabırlı olmamız gerekiyor diye düşünüyorum. Geçen sezondan buyana fedakârca takıma desteklerini devam ettiren yönetim kuruluna da teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Şanlıurfaspor'un çok önemli bir takım olduğuna dikkat çeken Vali İzzettin Küçük de, bir futbol takımının hemşerilik duygusunu en fazla perçinleyen etkenlerden biri olduğunu söyledi.
Küçük, "Burada gördüğüm kadarıyla herkes el ele vermiş Şanlıurfaspor'un başarısı için mücadele veriyor. İnşallah bizlerde takımın başarısı için gerekeni yapacağız" dedi.

'2-3 FUTBOLCU DAHA ALABİLİRİZ'

İftar yemeğinden sonra, basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, Kulüp AS Başkanı ve Kulüp Sözcüsü Nabi Kırmızı, Futbol Şube Sorumlusu Maruf Güneş ve Yönetim Kurulu Üyesi Kemal Süt soruları cevapladı. Basın mensuplarının sorduğu sorulara net cevaplar veren Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyeleri, geçen sezondan bu yana Şanlıurfaspor'un hayatlarının bir parçası olduğunu söylediler.

Yapılan transferleri ve bu sezon harcanan parayı basın mensupları ile paylaşan AS Başkan Nabi Kırmızı, "Transferi büyük ölçüde bitirdik, 2-3 tane daha oyuncu alabiliriz, sonrada transferi kapatacağız" dedi.

'TELLO TRANSFERİ BİR SAATTE BİTTİ'

Tello transferi ile ilgili olarak Futbol şube sorumlusu Maruf Güneş ise, " Kanada'da tatildeyken kendisine ulaştık Türkiye'ye davet ettik. Tesadüfen o anda orada olan Başkanımız Fethi Şimşek transferi bir saatte bitirdi" dedi.

Güneş, bir gazetecini sorduğu Kaleci Bora Körk'ün 34 yaşında, bu kaleci bize fayda sağlar mı? sorusuna ise "Mersin İdman Yurdun'dan kamuoyunun istediği Ahmet Şahin 37 yaşında. Şayet bunu alsaydık bize alkış tutacaklardı. Kimse merak etmesin Bora'da çok iyi bir kalecidir" ifadelerini kullandı.
Yaklaşık iki saat süren basın toplantısı, sonrasında Şanlıurfaspor ile ilgili sohbet şeklinde devam etti.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Yönetim Tecrübe Edindi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement