Şanlıurfaspor'dan Demirören'e Tepki - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'dan Demirören'e Tepki

Şanlıurfaspor\'dan Demirören\'e Tepki

Şanlıurfaspor yönetimi, hafta sonu oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in Adana Demirspor’a destek vermesine tepki gösterdi.

12.04.2015 14:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor yönetimi, hafta sonu oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Adana Demirspor'a destek vermesine tepki gösterdi.

Şanlıurfaspor yönetimi, bugün oynanacak olan Adana Demirspor maçı öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in Adana Demirspor'a destek vermesi ve sosyal medya üzerinden 'Adana Demirspor'un şampiyon olmasını' istediğini söylemesi tepkilere neden oldu.

Şanlıurfaspor Futbol Şube Sorumlusu Nihat Kırmızı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu kadar açık destek verilmesi yapılan ayrımcılığın ve takım kayırmanın ispatıdır. Her takıma eşit mesafede olması gereken, TFF'nin 1 numaralı isminin Adana Demirspor forması giyip neredeyse 3 puan ve şampiyonluk sözü vermesinin yorumunu Türk futbol kamuoyuna bırakıyoruz. Her şeye rağmen biz son maçın son düdüğü çalana kadar şampiyonluk iddiamızı sürdüreceğiz. Adaleti dağıtması gereken kişiler kantarın topuzunu kaçırıyorsa artık oralarda işi yoktur. Biz kim hakkıyla şampiyon olursa ayakta alkışlayacağız. Kim birilerinin ittirmesiyle başarıyı yakalamaya çalışırsada bununla sonuna kadar mücadele edeceğiz. Çocuklarımızın geleceği için el birliğiyle temiz futbola ulaşacağız kirli ellerinde hep beraber Türk futbolundan temizleyeceğiz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'dan Demirören'e Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement