Şanlıurfaspor Karabük'le Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Karabük'le Karşılaşacak

Şanlıurfaspor Karabük\'le Karşılaşacak

Şanlıurfaspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına devam ederken yarın Süper Lig temsilcisi Karabükspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

14.08.2014 16:20  Güncelleme: 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor, üçüncü etap kamp çalışmalarına devam ederken yarın Süper Lig temsilcisi Karabükspor ile bir hazırlık maçı yapacak.

Düzce Topuk Yaylası'nda kamp yapan PTT 1. Lig temsilcisi Şanlıurfaspor, Cuma günü akşam saat 17: 00'de aynı bölgede devre arası kampını sürdüren Süper Lig temsilcisi Kardemir Karabükspor ile hazırlık maçı oynayacak. Sarı-yeşilli ekip, bu sezon kampında yaptığı 3 hazırlık maçından Kasımpaşa ile 1-1, Adanaspor ile 2-2 berabere kalmış. Kuveyt A Milli takımını ise 2-0 mağlup etmişti. Dördüncü hazırlık maçına çıkacak olan sarı-yeşillilerde teknik direktör Cihat Arslan, fizik ve kondisyon çalışmalarını tamamladıklarını bundan sonra oynayacakları hazırlık maçları ile takımın durumunu daha net göreceklerini ifade etti.

DÖRTLÜ TURNUVA BAŞLIYOR

Öte yandan sarı-yeşilli ekip, Ankara'nın Polatlı ilçesinde yapılacak dörtlü turnuvaya katılacak. Ankara'nın Polatlı ilçesinde organize edilen turnuvaya Şanlıurfaspor, Galatasaray, Şekerspor ve Malatyaspor takımları katılacak. 16-17 Ağustos tarihlerinde oynanacak turnuvada ilk gün yarı final maçları ikinci gün ise üçüncülük maçı ve final maçları oynayacak. 2 gün sürecek organizasyonda eşleşmeler ise yarın netleşecek. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Karabük'le Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement