Şanlıurfaspor-Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor-Karşıyaka Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Karşıyaka Maçının Ardından

Şanlıurfaspor-Karşıyaka maçının ardından Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, son dakikada gelen golle mutlu olduklarını belirtirken, Karşıyaka'nın antrenörü Mustafa Ati Göksu ise galibiyet için geldiklerini ve her şeyin sonu olmadığını söyledi.

22.02.2015 20:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor- Karşıyaka maçının ardından

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, son dakikada gelen golle mutlu olduklarını belirtirken, Karşıyaka'nın antrenörü Mustafa Ati Göksu ise galibiyet için geldiklerini ve her şeyin sonu olmadığını söyledi.

PTT 1'inci Lig'de Karşıyaka'yı 1-0 mağlup eden Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, son dakikada gelen galibiyete sevindiklerini belirterek, Takım olarak sahada iyi mücadele ettik. Son dakikada gelen golle gülen taraf biz olduk. Takımımız son derece iyi bir takım. Karşıyaka karşısında futbolcularımız güzel bir oyun sergilediler. Bundan sonra oynayacağımız maçlara hazırlanacağız dedi.

Karşıyaka'da antrenör Mustafa Ati Göksu yenilgiye üzüldüklerini ifade ederek, Biz maça her zamanki gibi galibiyet için geldik. Son derece baskılı bir oyun sergiledik. Son dakikada atılan gol tabi ki bizi olduğu kadar futbolcularımızı da üzdü diye konuştu

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor-Karşıyaka Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement