Şanlıurfaspor, Özköylü ile Çıkışa Geçti - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor, Özköylü ile Çıkışa Geçti

PTT 1. Lig'de play-off mücadelesi veren takımlardan Şanlıurfaspor, Cihat Arslan'ın ardından takımın başına geçen Osman Özköylü ile 7 maçta da kaybetmedi.

11.04.2015 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde çıktığı 7 maçta 13 gol atan sarı-yeşilli ekip, Cihat Arslan'ın aynı dönemdeki gol performansına fark attı.

Ligin 19. haftasındaki Antalyaspor mağlubiyetinin ardından teknik direktör Cihat Arslan ile yollarını ayıran ve Osman Özköylü ile anlaşan Ceylanlar, yeni teknik direktörü yönetiminde ligdeki çıkışını sürdürüyor.

Ligde son olarak Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Samsunspor ile sahasında 1-1 berabere kalan Şanlıurfaspor, puanını 43'e çıkararak hedefine bir adım daha yaklaştı.

Teknik direktör Özköylü'nün göreve gelmesinin ardından çıkışa geçen Güneydoğu ekibi, teknik direktörleri yönetiminde çıktığı 7 maçta sahadan 4 galibiyet ve 3 beraberlikle ayrıldı.

Özköylü yönetiminde Gaziantep Büyükşehir Belediye, Karşıyaka, Ordu ve Manisaspor'u mağlup eden Şanlıurfaspor, Samsunspor, Osmanlıspor ve Elazığspor ile ise berabere kaldı.

Bu periyotta rakip fileleri 13 kez havalandıran Ceylanlar, kalesinde ise 4 gol gördü. Özköylü öncülüğündeki takım, hem namağlup seri yakaladı hem de Arslan yönetiminde çıktığı ilk 7 maçta 7 gollük periyodu hemen hemen ikiye katladı.

Sezonun ilk yarısını attığı 16 golle en az gol atabilen takımlar arasında kapatan Güneydoğu temsilcisi, 8 maç eksiği olmasına rağmen şimdiden sezonun ikinci yarısında daha fazla rakip fileleri havalandıracağının sinyalini verdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor, Özköylü ile Çıkışa Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • URFALI: BU TAKIM BENDE OLSAYDI ŞİMDİ NAMAĞLUP LİDER DURUMDAYDIM YENİ SEZONA SÜPER LİGE MERHABA BİLE DEMİŞTİK . . . . 1 0 Yanıtla

Advertisement