Şanlıurfaspor, Samsunspor ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika
Güncel

Şanlıurfaspor, Samsunspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Şanlıurfaspor, Samsunspor ile 1-1 Berabere Kaldı

Samsunspor karşılaşmasının ardından konuşan Şanlıurfaspor teknik direktör Osman Özköylü, maçı kazanacak pozisyonlar üretmelerine rağmen berabere kaldıklarını belirtti.

06.04.2015 23:59  Güncelleme: 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor- Samsunspor maçının ardından

Şanlıurfaspor'da teknik direktör Osman Özköylü, maçı kazanacak pozisyonlar üretmelerine rağmen rakip takım ile berabere kaldıklarını belirtirken, Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın ise, her iki takım oyuncularının sahada futbolun güzelliğini sergilediklerini söyledi.

PTT 1'inci Lig'de Samsunspor ile 1-1 kalan berabere kalan Şanlıurfaspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, önce Fenerbahçe kafilesine yapılan silahlı saldırıyı kınadı. Özköylü, karşılaşma ile ilgili olarak da Samsunspor takımının formatı birinci bölgede karşılayıp kalan topları çabuk bir şekilde hücum oyuncularına atma üzerine kurulmuş bir sistem ve bunu hep yapıyorlar. ve bu sayede bu puanları topladılar. Mümkün olduğu kadar onlara gol pozisyonu vermemeye çalıştık. Birkaç tane tehlikeli pozisyon oldu ve bir tane gol yedik. Oyunun genelinde daha çok fazla top oynayan ve pozisyon üretmeye çalışan takım bizdik. Maçı kazanacak pozisyonlarda ürettik. Neticede berabere biten bir maç oldu. Kazanmayı çok istiyorduk ve kazanmayı da hak ettik çok güzel pozisyonlar ama olmadı artık önümüzdeki maçlara bakacağız dedi.

Samsunspor'da teknik direktörü Erhan Altın ise, Şanlıurfa'ya 3 puan için geldiklerini ancak güzel bir oyun ve 1 puanla döneceklerini ifade ederek, Biz buraya 3 puan için geldik. İlk devre ortada geçen bir maç oldu ve istediğimiz golü de bulduk. Ama bazen futbolda böyle konsantrasyon eksiklikleri yaşanıyor ve yaşandığı zaman rakipte golü buluyor. Her iki takımı da kutluyorum. İkinci devre baya bir baskı yedik. Maç iki tarafa da gitti geldi. Her iki takımın futbolcuları öyle güzel bir örnek sergilediler ki sahada sadece futbolun güzelliğini yaşadık. Birbirlerine çirkinlik yapmadan centilmenlik çerçevesi içerisinde bu maçı burada bitirdik diye konuştu ve Fenerbahçe'ye yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şanlıurfaspor, Samsunspor ile 1-1 Berabere Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement