Şanlıurfaspor'un Gelirlerine Haciz İddiası - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'un Gelirlerine Haciz İddiası

Şanlıurfaspor\'un Gelirlerine Haciz İddiası

Şanlıurfaspor yönetim kurulu adına kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bazı eski yöneticilerin kulübe verdiklerini iddia ettiği paraları faiziyle birlikte haciz yoluyla geri alındığı belirtildi.

19.01.2015 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfaspor yönetim kurulu adına kulüpten yapılan yazılı açıklamada, bazı eski yöneticilerin kulübe verdiklerini iddia ettiği paraları faiziyle birlikte haciz yoluyla geri alındığı belirtildi.

Açıklamada, kulübün gelirlerine haciz konularak, verildiği ileri sürülen paraların faizi ile birlikte geri alınmasının tefeci zihniyetle, takımın yaklaşan Süper Lig başarısının engellenme girişimi olduğu belirtildi. Açıklamada, "Şanlıurfaspor'un daha önce hiç çıkmadığı Süper Lig yolunda hedefe en fazla yaklaştığı ara sezonda kamp ve transfer çalışmaları devam ediyor. Rakiplerinin dudak uçuklatan bütçeleri karşısında daha mütevazı bir bütçe ancak isabetli seçimleri ile ilk yarı sonuna lider ile dört, ikinci ile üç puan farkla giren Şanlıurfaspor'un bazı eski yöneticileri, verdiklerini iddia ettikleri paraları adeta tefeci mantığı ile faizleri ile birlikte kulübün gelirlerine haciz koyarak almışlardır. Yönetimin uzlaşı tekliflerine olumlu yanıt vererek paralarını alan birkaç eski yönetici dışındakiler, adeta gelmekte olan Süper lig başarısını engelleme girişimi olarak kulübün gelirlerine haciz koyarak faiz geliri elde etmişlerdir" denildi.

Kulüpten paralarını haciz ile alanların isimlerini ve aldıkları faiz oranları ile birlikte kamuoyuna duyurulacağı belirtilen açıklama, şu ifadelerle devam etti:

"Tefeci zihniyetli bu sözde yöneticilerin isimlerini verdiklerini iddia ettikleri para miktarını ve bu paranın üzerine aldıkları faizleri önümüzdeki günlerde kamuoyu ile paylaşacağız. Şanlıurfaspor bu ve benzeri zihniyetin girişimlerinin üstesinden gelecek kadar büyük ve güçlü bir kulüptür. Kamuoyu önünde kendilerini masum gösterme çabalarının gerçek durumunun kamuoyu tarafından bilinmesi amacı ile yapacağımız isim isim açıklama sonrası kamuoyu gerçek Urfaspor sevenlerini ve sever görünüp kulüpten faiz tahsilatı yapanları tanıma fırsatı bulacaktır. Faizleri ile birlikte Yaklaşık bir Milyon TL nin üzerinde ödeme yaptığımız bu isimleri önümüzdeki günlerde TFF den gelecek liste sonrası açıklayacağız. Bu açıklama sonrası tefeci mantıklı sözde Urfalılar bir daha mağdur edebiyatı yapamayacaktır." - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'un Gelirlerine Haciz İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı
    22:00 Kayserispor, Trabzonspor maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Kayserispor, yarın oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak galibiyet hasretine son vermek istiyor. Sakatlıkları bulunan oyuncular dışında eksik oyuncu bulunmayan Kayserispor, maç saatini beklemeye başladı.

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement