Şanlıurfaspor Zirveyi Zorluyor - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor Zirveyi Zorluyor

Şanlıurfaspor Zirveyi Zorluyor

Sarı yeşilli ekip, son 5 haftada 3 galibiyet, 2 beraberlik alarak PTT 1. Lig'de zirve takibini sürdürdü.

27.10.2014 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Şanlıurfaspor, son 5 haftada yenilgi yüzü görmedi.

Teknik direktör Cihat Arslan yönetiminde, ligin 7. haftasını lider Osmanlıspor'un 3 puan gerisinde averajla 5. sırada tamamlayan "Ceylanlar" başarılı performansıyla dikkati çekiyor.

Sezona Adanaspor galibiyetiyle başlayan Şanlıurfaspor, ikinci haftada ise şu ana kadarki tek yenilgisini deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor maçında 1-0'lık skorla aldı.

Daha sonra Elazığspor ve Osmanlıspor maçlarından beraberlikle ayrılan sarı-yeşilli ekip, Karşıyaka, Orduspor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçlardan ise galibiyetle ayrılarak zirve takibini sürdürdü.

Rakip fileleri 7 kez havalandıran Güneydoğu temsilcisi, kalesini rakiplere kapatarak sadece ise 4 gol gördü.

Şanlıurfaspor'da Yousef Yeşilmen ile Abdulkadir Özgen ikişer gol atarken, Simon Zenke, Onur Akbay ve Kenan Karışık ise birer golle takımına katkıda bulunan isimler oldu.

Öte yandan sarı-yeşilli ekip sahasında oynaması gereken 3 karşılaşmayı ise GAP Arena'daki çim sorunu nedeniyle farklı bir sahada oynamak zorunda kalmıştı.

Stat zemininin, Şanlıurfaspor'un bu hafta evinde oynayacağı Manisaspor maçına kadar hazır hale gelmesi planlanıyor. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor Zirveyi Zorluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement