Şanlıurfasporlu Avcı: Galibiyeti Taraftara Hediye Edeceğiz - Son Dakika
Spor

Şanlıurfasporlu Avcı: Galibiyeti Taraftara Hediye Edeceğiz

Şanlıurfasporlu Avcı: Galibiyeti Taraftara Hediye Edeceğiz

Şanlıurfaspor'un forvet oyuncusu Yasin Avcı, "Maçı kazanarak galibiyeti bizden çok şey bekleyen taraftarımıza hediye edeceğiz." dedi.

23.08.2013 11:23  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pazartesi akşamı deplasmanda oynayacağı Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Lig ekibi Şanlıurfaspor'un forvet oyuncusu Yasin Avcı, "Maçı kazanarak galibiyeti bizden çok şey bekleyen taraftarımıza hediye edeceğiz" dedi.

Ligin ilk haftasında evinde Karşıyaka ile 2-2'lik berabere kalan sarı yeşilli ekip, Manisaspor karşılaşmasının hazırlıklarını bugün yaptığı çalışmayla sürdürdü. Gap Vadisi'ndeki antrenmanın ardından açıklama yapan Yasin Avcı, Manisaspor karşısında galip gelmek istediklerini belirtirken şöyle konuştu:

"İlk hafta istediğimizi alamadık. İlk hafta maçları her zaman zordur ona rağmen kazanmak istiyorduk. Son dakikaya kadar 2-1 galip götürdük ama son anda konsantre eksikliğiyle bir gol yedik. Hedefe oynuyorsak, Manisaspor kazanmamız gereken bir maç. Onlar da iyi bir takım, kazanmak isteyecekler. Geçen yıl Manisaspor finalde kaybetti. Onun biraz burukluğu var onlarda." - Şanlıurfa

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Şanlıurfasporlu Avcı: Galibiyeti Taraftara Hediye Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement