Şans Oyunlarının Özelleştirilmesi İhalesi - Son Dakika
Ekonomi

Şans Oyunlarının Özelleştirilmesi İhalesi

Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kalumenos: "Mevcut sisteme yeni oyunlar dahil edeceğiz"

15.07.2014 19:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Net Holding Yönetim Kurulu Üyesi Orlando Kalumenos, Milli Piyangonun mevcut şans oyunlarına yenilerini dahil edeceklerini bildirdi.

Milli Piyango İdaresine ait şans oyunlarının lisans verilerek özelleştirilmesi ihalesinde en yüksek teklifi sunan Net Şans-Hitay Ortak Girişim Grubu'ndan yapılan açıklamada, şirket yöneticilerinin ihaleye ilişkin görüşlerine yer verildi.

Net Şans Oyunları Yatırım AŞ adına açıklamada bulunan Kalumenos, ihalenin kendileri açısından başarılı olduğunu ve bundan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

"Ortağımız Hitay Yatırım Holding ile başarılı işlere imza atacağız" değerlendirmesinde bulunan Kalumenos, şunları kaydetti:

"Ülkemizin bu değerli kurumunu yurt içinde daha da aktif hale getirmek için yüksek teknolojiyi kullanarak çalışacağız. Milli Piyangonun mevcut değerlerini korumak ve zenginleştirmek, var olan altyapıyı daha yüksek seviyelere getirmek ve mevcut bayi ağını daha da güçlendirip yaygınlaştırmak için yatırımlar yapacağız. Yenilikçi ve dinamik bir yaklaşımla, teknolojiyi kullanarak internet ve mobil cihazlara da uygun daha iyi hizmet sunacağız. Mevcut sisteme yeni oyunlar dahil edeceğiz. Bunları yaparken sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Tüm bunları, sorumlu oyun ilkelerine uygun olarak kamunun katkı payını artırmaya yönelik çalışmalarla gerçekleştireceğiz."

Hitay Yatırım Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Emin Hitay da Milli Piyangoyu ileriye taşıyacak ve oyunları daha da yaygınlaştıracak yenilikçi bir anlayışla hareket edeceklerini ifade etti.

"Online" ve mobil platformları etkin bir şekilde kullanacaklarına işaret eden Hitay, "Hedeflerimiz büyük ve bu yolda ilerlerken 'sorumlu oyun' ilkesini ve etik değerleri her zaman ön planda tutacağız. Bugün baktığımızda Milli Piyango aynı zamanda kamuya yüz milyonlarca lira doğrudan kaynak aktaran bir kurum. Bu nedenle, üstlendiğimiz sorumluluğun bilincindeyiz ve bu hususu hassasiyetle göz önünde bulunduracağız" değerlendirmesinde bulundu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Şans Oyunlarının Özelleştirilmesi İhalesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı
    03:53 Şimşek: Piyasalar enflasyonun düşeceğine inanmaya başladı

    Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Uluslararası Finans Enstitüsü (IIF) tarafından düzenlenen Küresel Görünüm Forumu'nda yaptığı konuşmada, piyasaların ve yatırımcıların genel olarak enflasyonun düşeceği ve Orta Vadeli Program'ın (OVP) sonuç vereceğine inanmaya başladığını ifade etti. Şimşek, OVP'nin güçlü ve güvenilir bir çerçeveye sahip olduğunu belirtirken, enflasyonun düşürülmesinin öncelikli hedefleri arasında olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin politika önceliklerini anlatan Şimşek, OVP'nin fiyat istikrarını sağlamayı, rekabetçiliği artırmayı ve yapısal reformları gerçekleştirmeyi amaçladığını söyledi.

  • Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor
    00:28 Burdur'da 267 Proje Yürütülüyor

    Burdur'da gerçekleşen İl Koordinasyon Kurulu toplantısında, 2024 yılı yatırım planları ele alındı. Toplantıda, Burdur genelinde 267 projenin yürütüldüğü açıklandı.

  • Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi
    21:49 Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü, kaçak keklik avlayanlara ceza verdi

    Doğa Koruma Milli Parklar Bitlis Şubesi İl Müdürlüğü ve Hizan Sağınlı Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan yol kontrollerinde 2 şahsa toplam 34 bin 440 TL idari para cezası verildi. Yapılan operasyonda 4 adet keklik, 4 adet kafes ve 5 adet tuzak ele geçirildi. Keklikler sağlık kontrollerinin ardından doğaya salındı ve kafes ile tuzaklar imha edildi.


Advertisement