Şansal Büyüka: 'Bir Golcü Alınsaydı' - Son Dakika
Dünya

Şansal Büyüka: 'Bir Golcü Alınsaydı'

Şansal Büyüka: \'Bir Golcü Alınsaydı\'

İşte Şansal Büyüka'nın Milliyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamaların bir bölümü;ŞU İŞE BAK!Her sezon şampiyonluğunu konuştuğumuz Galatasaray'ın, bu sezon dördüncülüğünü konuşuyoruz.

06.04.2016 11:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İşte Şansal Büyüka'nın Milliyet Gazetesi'ne yaptığı açıklamaların bir bölümü;

ŞU İŞE BAK!

Her sezon şampiyonluğunu konuştuğumuz Galatasaray'ın, bu sezon dördüncülüğünü konuşuyoruz. G. Saray'ın hedefi bu mu olmalı?

Galatasaray, Eskişehirspor karşısında aradığını alamadığı gibi en azından ilk 4'e girme hedefinde de yara aldı.

Kupayı bir kenara bırakırsak, bu Cim-Bom en azından dördüncü olabilir mi?

Şu işe bakın... Her sezon şampiyonluğunu konuştuğumuz Galatasaray'ın, bu sezon dördüncülüğünü konuşuyoruz. Galatasaray'ın hedefi bu mu olmalı? Dördüncülüğü konuşmak bile Galatasaray'ın sezonu nasıl ıskaladığının çok açık ve çok acı bir örneği...

Mustafa Denizli gittikten sonra takım Orhan Atik'e emanetti. O çekildi, Riekerink geldi. Ne değişti?

Bir şey değişmez Bilal, bir şey değişmez. Bu anlayışla her maça yeni bir hoca gelse de gene bir şey değişmez... Galatasaray takımının ruhu gitmiş. Futbolcular "gel tezkere gel" der gibi sezon sonunu bekliyorlar. Yemin ediyorum, Galatasaray PAF takımını sahaya çıkartın, belki maçı kaybeder ama hiç olmazsa mücadele eder. Kaybet kardeşim kaybet, razıyım. Ama hiç olmazsa vuruşarak, savaşarak kaybet... Böyle peşinen teslim olma... Hamza Hamzaoğlu giderken 11. haftada Galatasaray, Beşiktaş'tan 5, Fenerbahçe'den 3 puan gerideydi. Bugün puan farkı iki takımla da 20'yi geçti. Ligin tarihine bakın, Galatasaray ne zaman Fenerbahçe'den, Beşiktaş'tan 20 puan, hatta daha fazla fark yedi... Hamza Hoca'nın gidişi, sezonun kaybedilişidir. Bu durumda bu sezonun baş suçlusu da Galatasaray Yönetimi'dir.

Hep başarısından bahsettiğimiz Muslera bu kez Galatasaray'ın yenilgisine zemin hazırladı. Chedjou yorgundu oynamadı. Muslera da kenarda otursaydı ne olurdu?

Bir hamalın sırtına 40 ton yüklersen bir taşır, iki taşır. Sonrasında dizlerinin üstüne çöker... Muslera'nın durumu da böyle... Adam Galatasaray'ı sırtında taşıya taşıya, artık taşıyacak gücü kalmadı ve dizlerinin üstüne çöktü. Chedjou'ya gelince... Fazla söze gerek yok, bu Galatasaray savunmasında ölüsü oynar.

BİR GOLCÜ ALINSAYDI

Fenerbahçe devre arası toplam 42 milyon bonservis ücretinin önerildiği söylenen Van Persie ile Nani'yi satıp, 10-15 milyon euroya kıyıp iyi bir golcü alsaydı, bugün puan, oyun ve sonuç olarak çok daha farklı yerlerde olurdu

Ligin boyu kısaldıkça, takımların üzerindeki stresin arttığı bir gerçek... Fenerbahçe, Osmanlıspor ile berabere kaldı, bir puanı aldı. Belki de bu puan onları şampiyonluğa taşıyacak.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Dünya Şansal Büyüka: 'Bir Golcü Alınsaydı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement