Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a: Hep mi Siz Doğrusunuz? - Son Dakika
Spor

Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a: Hep mi Siz Doğrusunuz?

Gazeteci Şansal Büyüka, Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı hedef aldı, "Bu ülkede bu kadar para harcayıp bu kadar şampiyonluk kaçıran ikinci kulüp var mı? Hep mi siz haklısınız?" dedi.

11.05.2016 10:03  Güncelleme: 10:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Başakşehir'e deplasmanda 2-1 kaybederek şampiyonluk yarışında havlu atan Fenerbahçe hakkında, usta gazeteci Şansal Büyüka yorumda bulundu. Maçın kaybedilmesini ve şampiyonluğa havlu atılmasını değerlendiren Büyüka ise Sarı Lacivertliler'in başkanı Aziz Yıldırım'a yüklendi.

İşte Şansal Büyüka'nın o sözleri:

"Senin için herkes yanlış, herkes suçlu... Federasyon suçlu, rakipler suçlu, hakemler suçlu, medya suçlu, Fenerbahçe'ye şampiyonlukla adını yazdıran Mustafa Denizli, Aykut Kocaman, tarihin en parlak şampiyonluğunu alan Ersun Yanal suçlu...

"HEP Mİ HAKLISINIZ?"

Peki hep siz mi haklısınız? Hep siz mi doğrusunuz? Hiç mi yanlışınız yok? Bu ülkede bu kadar paraları harcayıp, bu kadar fazla şampiyonluk kaçıran ikinci bir kulüp var mı? Herkesle kavga ede ede, Fenerbahçe'nin Fenerbahçeliden başka dostu kalmadı. Bir gün olsun öz eleştiri yapmaz mısınız? Hangi hataları yaptığınızı konuşmaz mısınız? Yaptığınız hatalardan ders çıkarmaz mısınız?"

(Milliyet)

Şansal Büyüka\'dan Aziz Yıldırım\'a: Hep mi Siz Doğrusunuz?

Son Dakika Spor Şansal Büyüka'dan Aziz Yıldırım'a: Hep mi Siz Doğrusunuz? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • habib: ali koç gelmedikçe bufener böyle aziz beyin saltanadı bitmezse aynı yerde sayar biran önce gitmesi lazım amazor adam kırallık kurmuş helalolsun kimse neiş gartaş diyemiyor bunasıl dünya arkataş Osmaniye den 2 0 Yanıtla

Advertisement