Sansasyonel Eylem Hazırlığındaki 5 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Sansasyonel Eylem Hazırlığındaki 5 Kişi Gözaltına Alındı

PKK/KCK'ya yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alına 5 şüphelinin Küçükçekmece'de molotofkokteyli, silahlı ve bombalı eylem hazırlığında oldukları öne sürüldü.

15.07.2015 18:10  Güncelleme: 21:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin Küçükçekmece'de molotofkokteyli, silahlı ve bombalı eylem hazırlığında oldukları ileri sürüldü.

EYLEM HAZIRLIĞINDAKİ 5 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Küçükçekmece'de planlanan bir korsan gösteride molotoflu, bombalı ve silahlı eylem yapılacağı ihbarı üzerine soruşturma başlattı. Yapılan tespitlerin ardından harekete geçen ekipler, eylem hazırlığında olduğu ileri sürülen 5 şüpheliyi gözaltına aldı.

ARAMALARDA ADETA CEPHANELİK ORTAYA ÇIKARILDI

Bu kişilerin üzerlerinde ve göstermiş oldukları yerlerde yapılan aramalarda, 1 adet 9 mm tabanca, 3 adet yüksek parça ve basınç etkili fitil ateşlemeli EYP, 20 adet YDG-H ibareli tişört, 6 kutu torpil, 7 adet havai fişek rampası, 10'lu 4 kutu domuz fişeği ile 1 adet av ve döner bıçağı ele geçirildi.

YDG-H ÜYESİ OLDUKLARI ÖĞRENİLDİ

Gözaltına alınan şüphelilerin PKK/KCK terör örgütünün gençlik yapılanması olan YDG-H (Yurtsever Devrimci Gençlik Hareketi) üyesi oldukları ve Küçükçekmece Kanarya Mahallesi'nde faaliyet gösterdikleri belirtildi.

KÜÇÜKÇEKMECE'DE SANSASYONEL EYLEM İDDİASI

Yapılan soruşturmada, şüphelilerin Kanarya Mahallesi'nde yapılacak olan eylemde vatandaşların araç ve işyerlerine, kamu binaları ve araçları ile emniyet güçlerine yönelik molotofkokteyli, EYP (El Yapımı Patlayıcı) ve silahlı saldırı hazırlığı içerisinde oldukları ileri sürüldü.

Sansasyonel Eylem Hazırlığındaki 5 Kişi Gözaltına Alındı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Sansasyonel Eylem Hazırlığındaki 5 Kişi Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (26)

  • Türkiye nin geleceği için HDP: ırkçı lar burda zirliyor yine yaşasın Kürtlerin birliği 13 25 Yanıtla
  • vatandas: bunların bu ülkede aldıkları nefes bile haram pislikler sürüsü 27 9 Yanıtla
  • adanalı : yalan kim bilir hangi garbanı tutukladılar 13 12 Yanıtla
  • ardahanli: Bunlar yedikleri kaba pisliyen kisiler temiz vatan seven kürt kardeslerimiz haric baskalarinin elerinde masa olmus kendi akilariyla yol bulamiyan insanlar ne beklenir cocuklarini dagin kucagina gönderenlerde arda olmaz akilda 14 5 Yanıtla
  • ÜLKÜCÜ: Şunu Bunu yakalicana işidi yakala bak etrafızda işid kayniyorrr 7 10 Yanıtla
  • Gercek: Ydgh sayesinde diyarbakirda gasp ve madde satisi kullanimi cok buyuk oranda azaldi. Hani su secim zamani insanlari doverek hdpye oy vermeye zorluyorlar diye yayinlanan goruntuler vardi ya iste o goruntuler madde saticilarina yapilan baskindi. Iki yildan fazladir yuklu internete 8 9 Yanıtla
  • ccc: olmazz kabul etmem,,etekler nerde muuuhaaaaaahaaaaa 11 5 Yanıtla
  • kanemiciler.: allah belanızı versin. 10 6 Yanıtla
  • polis: ermeni dolleri 13 2 Yanıtla
  • Cellat: bütün kürtlere demokratik soykırım uygulanması gerek 11 4 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement