Sapanca Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Çocuk Parkı Yaptı - Son Dakika
Yerel

Sapanca Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Çocuk Parkı Yaptı

Sapanca Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Çocuk Parkı Yaptı

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, “Her çocuğun oyun hakkı vardır” ilkesinden yola çıkarak engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya daha imza attı.

20.07.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer, "Her çocuğun oyun hakkı vardır" ilkesinden yola çıkarak engelli ve engelsiz çocukların bir araya getirilmesi amacıyla örnek bir çalışmaya daha imza attı.

Kuvay-ı Milliye Parkında bulunan çocuk parkının yanına engelli çocuk parkı da kurularak, engelli çocukların ve ailelerinin de açık hava aktivitelerinden yararlanmasını sağlandı. Engelli çocukların da sosyal yaşamdan faydalanmasını sağlayacak Engelli Çocuk Parkı, ilçede şimdiden bir ilki bu ailelere yaşatmanın övüncünü yaşatan Sapanca Belediyesi, herkes için faal bir belediyecilik örneği sunmuş oldu.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer İlçede ilk defa yapılan engelli parkı ile ilgili yaptığı açıklamasında, Sapanca'da engelli kardeşlerimiz için bir park alanı olmadığını belirterek, "Sapanca Belediyesi olarak ilçemizde bir ilke imza attık ve engelli çocuk parkı projesini hayata geçirdik. Artık onların da diğer çocuklar gibi buraya gelerek doyasıya parkın keyfini çıkartmalarını istiyoruz. Engelli çocuklarımıza ne yapsak azdır. Bir gün biz de engelli olabiliriz, onlara toplum olarak daha iyi bir şekilde yaklaşmalıyız. Sapanca Belediyesi olarak engellilere kapımız sonuna kadar açık. Engelli ve engeli olmayan çocukların birlikte oyun oynayabildiği park alanlarını İlçemizde yaygınlaştırmayı planlıyoruz" dedi. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca Belediyesi Engelli Çocuklar İçin Çocuk Parkı Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement