Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası Yapıldı

Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası Yapıldı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası kapalı spor salonunda çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

20.05.2015 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası kapalı spor salonunda çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşti.

Minik Karatecilerin dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele verdiği Karate Şampiyonasına Pamukova, Geyve, Akyazı, Serdivan, Erenler, Söğütlü, Arifiye, Sakarya Büyükşehir Belediye ve Sakarya Kobaş karate takımları katıldı. Müsabakalarda minik yıldız ümit genç kategorilerinde yaklaşık 270 sporcu yarıştı. Müsabakada derece yapan sporculara Sapanca Belediye başkanı Doç Dr. Aydın Yılmazer, Sakarya Karate İl temsilcisi Aykut Duman, Sapanca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe müdürü Turhan Yılmazer ve Sapanca Belediyesi Spor Müdürü Hakan Köksöken tarafından madalya verildi.

Müsabakaların bitiminde Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr Aydın Yılmazer müsabakada görev yapan hakem ve antrenörleri yemekte ağırladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca Belediyesi Karate Şampiyonası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement