Sapanca Belediyesi Kurtköy Demiryolu Alt Geçit Sorununu Bitirdi - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediyesi Kurtköy Demiryolu Alt Geçit Sorununu Bitirdi

Sapanca Belediyesi Kurtköy Demiryolu Alt Geçit Sorununu Bitirdi

Kurtköy alt geçidindeki çalışmaları bizzat yerinde inceleyen Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, çok önemli bir sorunun giderildiğini belirtti.

13.10.2016 17:40  Güncelleme: 17:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca belediyesi, Sapanca Kurtköy Mahallesi'nden sahil kesimine inen ana yol niteliğindeki yolun üzerinde buluna n ve yetersizliğiyle özellikle yağışlı havalarda yaya ve araç trafiğine geçit vermeyen demiryolu alt geçidindeki sıkıntıyı giderdi.

Alt geçit boyunca akıntısı bulunan derenin aynı zamanda yağmur suyu kanalıyla disipline edildiğini ifade eden Başkan Yılmazer, yağışlı havalarda yöre halkı ve Kurtköy'den göl sahiline ulaşmada güçlük yaşayan misafirlerin daha rahat bir alt geçide kavuşturulduğunu vurguladı. Çalışmalar bağlamında alt geçidin zemin yüksekliği tesviye edildi ve geçit yolunun bir tarafında beton yağmur ve tahliye suları kanalı yapıldı.

Sapanca'nın turistik potansiyeline halel getiren ve göl sahiline her kesimden gerek yaya olarak gerek araç ulaşımı yönünden bir sorun yaşanmaması amacıyla tüm alt geçitlerde benzer çalışmaların yapılarak, Kurtköy halkı ve misafirlerin artık ilgili alt geçidi kullanmalarında herhangi bir sorun yaşanmayacağını ifade eden Başkan Yılmazer, düzenlenen alt geçitle önemli bir eksikliğe çözüm bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediyesi Kurtköy Demiryolu Alt Geçit Sorununu Bitirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement