Sapanca Belediyesi Olgunlar Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Sapanca Belediyesi Olgunlar Futbol Turnuvası Başlıyor

Sapanca Belediyesi Olgunlar Futbol Turnuvası Başlıyor

Sapanca Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından iki yıl önce başlatılan Geleneksel Futbol Olgunlar Turnuvası'nın 3.'sü bu yıl, Ramazan Bayramı'nın hemen ardından gelen ilk hafta sonu başlıyor.

15.06.2016 18:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi Göl Mahallesi Spor Kompleksi Sahası'nda oynanacak maçlar için müracaatlar için son tarih 30 Haziran 2016.

İki ana kategoride yapılacak olan Sapanca Belediyesi 3.Olgunlar Turnuvası'nda kategoriler 1991-1981 arası doğumluları kapsayacak olan Genç Olgunlar ile 1980 ve daha alt doğumluları kapsayacak olan Olgunlar olarak belirlendi.
Sapanca Belediyesi Geleneksel 3.Olgunlar Turnuvası'na katılacak tüm takımlara şimdiden başarı dileklerini sunan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, iki yıldan bu yana düzenlenen Olgunlar Futbol Turnuvası'yla Sapanca'da futbolun nostaljisini de sağladıklarına inandıklarını belirtti.

Her yıl, ilçe ve ilçe dışından katılımcı takımların sayısının artmasıyla, turnuvanın olgun bir organizasyonla da gerçekleştirilmesinin önemine değinen Başkan Yılmazer, Sapanca'yı olgunlar turnuvası yoluyla sportif anlamda da bir marka haline getirme uğraşında olduklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca Belediyesi Olgunlar Futbol Turnuvası Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement