Sapanca'da 3 Kişinin Öldürülmesi ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da 3 Kişinin Öldürülmesi ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Sapanca\'da 3 Kişinin Öldürülmesi ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alındı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde baba ve oğlunun yanı sıra evinin önünde öldürülen kişiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı.

13.06.2016 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde baba ve oğlunun yanı sıra evinin önünde öldürülen kişiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 3 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin cinayetleri hırsızlık amacıyla işledikleri belirtildi.

Olay, Sapanca'da 4 Nisan'da Fevziye Mahallesi'nde meydana geldi. Hanlar Başak ile  oğlu Çetin Başak evlerinde öldürüldü. 24 Nisan'da ise Hacımercan Mahallesi'ndeki evinin bahçesinin önünde kurşunlanarak öldürülen Ali Sarı'nın cesedi bulundu. Jandarma, Sapanca'daki 2 olaydaki 3 cinayetle ilgili olarak araştırma yaparken önceki gün 3 kişiyi gözaltına aldı. Soruşturma kapsamında cinayet olaylarıyla bağlantılı oldukları şüphesiyle gözaltına alınan Serkan Şermit, Bilal Kahraman ve Volkan Şahin jandarmadaki sorguları tamamlandıktan sonra Sapanca Adliyesi'ne sevk edildi. 3 şüphelinin baba ve oğlu ile Ali Sarı'yı öldürerek üzerlerinde bulunan paraları aldıkları ifade edilirken, aynı kişilerin geçtiğimiz yıl Almanya'dan memleketi Sapanca'ya gelen Ali Sarı'yı gasp ederek 5 bin TL'sini aldıkları belirtildi. 3 kişinin ayrıca 1'i emekli albay olmak üzere 2 kişinin de parasını gasp ettikleri, Sapanca'da takibe aldıkları varlıklı kişileri gasp ettikleri iddia edildi.

- Sapancasakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapanca'da 3 Kişinin Öldürülmesi ile İlgili 3 Şüpheli Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement