Sapanca'da Demokrasi Şehitleri Anısına Halk Çeşmeleri Kuruldu - Son Dakika
Yerel

Sapanca'da Demokrasi Şehitleri Anısına Halk Çeşmeleri Kuruldu

Sapanca\'da Demokrasi Şehitleri Anısına Halk Çeşmeleri Kuruldu

Sapanca ilçesinde Demokrasi Şehitleri anısına halk çeşmeleri kuruldu.

12.08.2016 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca ilçesinde Demokrasi Şehitleri anısına halk çeşmeleri kuruldu.

Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'in girişimiyle, ilçede kurulu bulunan su fabrikalarından halkın da ücretsiz yararlanması ve 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerini anma amacıyla 9 su fabrikası tarafından yapılan halk çeşmeleri tamamlandı.

Sapanca'da düzenli olarak su üretimini sürdüren Sırma, Lido, Mila, Duru, Damla, Canpınar, Fuskave Kristal Su fabrikalarının önlerine inşa ettirilen çeşmelere, ilgili su fabrikasının adı kullanılarak "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Anısına Halk Çeşmesi" adları verildi. Her isteyen vatandaş bu çeşmelerden ücretsiz su alma imkanından yararlanacak.

İlçe halkına ücretsiz olarak su alma ve 15 Temmuz 2016 Demokrasi Şehitlerini Anma imkanını tanıyacak olan Halk Çeşmeleri'nin kısa sürede inşa edilmesinden dolayı su fabrikalarına Sapanca halkı adına teşekkür eden Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, su fabrikalarının demokrasi şehitlerini anma gibi kutsal bir amaca da hizmet edeceklerini ve halkın bireysel su kullanım miktarı kadar suyu çeşmelerden alabileceklerini kaydetti. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca'da Demokrasi Şehitleri Anısına Halk Çeşmeleri Kuruldu - Son Dakika


Advertisement