Sapanca'da İçme Suyu Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Sapanca'da İçme Suyu Çalışmaları

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Uzunkum, Ünlüce, Kuruçeşme, Nailiye, Hacımercan, Şükriye, Balkaya, Memnuniye, İlmiye ve Fevziye mahalleleri için hazırladıkları içme suyu yatırımında çalışmalara başladıklarını kaydetti.

20.08.2015 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (SASKİ) Genel Müdürü Rüstem Keleş, Uzunkum, Ünlüce, Kuruçeşme, Nailiye, Hacımercan, Şükriye, Balkaya, Memnuniye, İlmiye ve Fevziye mahalleleri için hazırladıkları içme suyu yatırımında çalışmalara başladıklarını kaydetti.

Keleş, yaptığı yazılı açıklamada, 5,5 milyonluk yatırımla 65 kilometre içme suyu hattı ve iki içme suyu deposu inşa ettiklerini ve projeyle entegre olacak Memnuniye İçme suyu Arıtma Tesisi'nin de kısa süre içerisinde ihalesine çıkacaklarını belirtti.

Projenin, yapım çalışmalarının sürdüğü Akçay Barajı ile entegre olacağını da belirten Keleş, "Hayata geçirdiğimiz çalışmayla bölgede yağışlı dönemlerde yaşanan bulanıklık ve zaman zaman yaşanan su yetersizliği sorununa kesin çözüm getirmiş olacağız. Uzun yıllar hemşehrilerimizin ihtiyacını karşılayacak projemiz aynı zamanda Akçay Barajı ile entegre olacak. Yeni yatırımımızla bölgenin içme suyu geleceğini garanti altına alacağız. Bölgede yaşayan hemşehrilerimizin çeşmelerine birinci sınıf içme suyu kesintisiz ve bol bir şekilde ulaşacak" ifadesini kullandı.

Keleş, yeni yatırımların ilçeye ve vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Sapanca'da İçme Suyu Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement