Sapanca'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Sapanca\'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde otomobilin yola çıkmaya çalışan otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

02.06.2016 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde otomobilin yola çıkmaya çalışan otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza gece saatlerinde, Şehit Cevdet Koç Caddesi üzerinde meydana geldi. Kocaeli istikametine gitmekte olan Savaş Ersoy idaresindeki 17 UT 371 plakalı otomobil ile ana yola çıkmak için manevra yapan Ayşe Kurucan idaresindeki 07 ANN 35 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Savaş Ersoy ve aynı araçta bulunan Kerime Sevinç ve Seçil Sevinç yaralandı. LPG sızıntısı nedeniyle vatandaşlar araçta bulunan yaralıları çıkardılar. Diğer araç ise su kanalına devrilirken, sürücüsü kazadan yaralanmadan kurtuldu. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sapanca Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kerime ve Seçil Sevinç tedavilerinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildiler. Ayşe Kurucan'ın 1.85 promil alkollü olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

- Sapancakocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapanca'da İki Otomobil Çarpıştı: 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement