Sapanca'da Kadınlara Yeni Bir İmkan - Son Dakika
Güncel

Sapanca'da Kadınlara Yeni Bir İmkan

Sapanca\'da Kadınlara Yeni Bir İmkan

Sapanca Kaymakamı Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Yılmazer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Tümer, Sosyal Destek Merkezi' nde İncelemelerde Bulundular

02.01.2016 11:16  Güncelleme: 11:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sodam'da Etkinlikler Ocak Ayı'nda Başlıyor

Sapanca Kaymakamlığı, kadınların sosyal hayatlarına destek vermek ve onlara yeni etkinlik alanları kazandırmak amacıyla Sosyal Destek Merkezi'ni(Sodam) hayata geçiriyor. Yeni yılın ilk günlerinden itibaren Halk Eğitim Merkezi eğitmenleri aracılığıyla kadınların hemen her alanda yararlanacakları bir destek merkezi olan Sodam' da, eğitimler Ocak ayı ilk haftasından itibaren başlıyor.

Hayırlı Olması Temennisinde Bulundular

Sosyal Destek Merkezi bünyesindeki birimleri ve etkinlik alanlarını gezen Sapanca Kaymakamı Süleyman Yıldırım, Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Naci Tümer kadınlar için hayata geçecek merkezin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulundular.

Sosyal Destek Merkezi Projesi' nin Amacı

Sapanca Sosyal Destek Merkezi' nde faaliyete geçirilecek Beceri Kursları, Hobi Kursları, Meslek Kursları, Seminer Çalışmaları, Sergi ve Atölye Çalışmaları, Meslek Edindirme Kursları ile farklı sosyal tabakalarda yer alan kadınların bir araya gelerek bütünleşmeleri, bireysel gelişim ve beraberinde kitlesel etkileşim ile ailenin temel direği olan kadınların sosyal entegrasyonu ve bu değişim halkasına kadınların öncülüğünde diğer aile bireylerinin de katılımının sağlanması amaçlanıyor.

İlgililerce, ayrıca Sodam bünyesinde kadınlara Kişisel Gelişim, Sağlık, Aile İçi İletişim, Psikoloji, Aile Ekonomisi ve Geri Dönüşüm gibi birçok konuda seminerlerin verileceği belirtilerek, Proje kapsamında açılacak ilk kursların Deri Çanta Dikimi, Takı Tasarım, Aerobik, Step, Pilates ve Fitness kursları olacağı ifade edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Sapanca'da Kadınlara Yeni Bir İmkan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement