Sapanca'da Okullarda Tadilat Çalışmaları Takdir Topluyor - Son Dakika
Yerel

Sapanca'da Okullarda Tadilat Çalışmaları Takdir Topluyor

Sapanca\'da Okullarda Tadilat Çalışmaları Takdir Topluyor

Sapanca Belediyesi ilçe genelindeki okulların dış duvarları ve bahçelerindeki çalışmaları ile takdir topluyor.

16.11.2015 18:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi ilçe genelindeki okulların dış duvarları ve bahçelerindeki çalışmaları ile takdir topluyor.

Kurtköy'de bulunan Metem Sağlık Meslek Lisesi binası dış yüzeyini elden geçiren ekipler, okul bahçesinde spor sahalarının düzenlenmesinin bitiminin ardından, okulun bahçe düzenlemeleri ve çim ekimi ile dış duvarlarını bakımdan geçiriyor.

Okulların iç ve dış görünümleriyle, öğrencilerin ihtiyaçları ve kullanım alanlarındaki bahçelerinde gözle görülür iyileştirme çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmaları için Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer'e teşekkür eden okul müdürleri ve öğrenciler, fazlasıyla zaman geçirdikleri okulları ile bahçelerinde gerçekleştirdiği çalışmalar için Sapanca Belediyesi'nin ve Başkan Yılmazer'in hassasiyetinin her türlü takdirden daha fazlasını hak ettiğini ifade ettiler.

İlçe genelinde ihtiyaca ve önceliğe göre bütün okullara yıl boyunca desteklerinin süreceğini açıklayan Sapanca Belediye Başkanı Doç. Dr. Aydın Yılmazer, okullarda öğrencilerin en iyi koşullarda eğitim görmeleri için Sapanca Belediyesi'nin üzerinde önemli bir sorumluluğun bulunduğunu düşündüklerini ve eğitime katkıyı, yerel yöneticiliğin en önemli ilkesi olarak değerlendirdiklerini vurguladı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca'da Okullarda Tadilat Çalışmaları Takdir Topluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement