Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz - Son Dakika
Güncel

Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz

Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz

Sapanca'da doktor Emine Küçük ile Mustafa Bayrak'ın cesetleri, yol kenarındaki bariyerlerin yanında defalarca bıçaklanıp silahla ateş edilmiş halde bulundu.

26.02.2015 12:42  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TEM'in Sapanca Kurtköy TIR Parkı'nda dehşet... Doktor Emine Küçük ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak'ın cesetleri, yol kenarındaki bariyerlerin yanında defalarca bıçaklanıp silahla ateş edilmiş halde bulundu. Bayrak (28) ve doktor Küçük'ün yakınları, 450 bin TL'ye sattıkları ev yüzünden öldürülmüş olabileceklerini ileri sürdü.

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde bulunan iki cesedin, bir doktor ve bir ilaç mümessiline ait olduğu öğrenildi. İki ceset, 'Ölüm üçgeni' olarak da anılan ve Kürt işadamı Behçet Cantürk cinayetinin işlendiği bölgenin yakınlarında bulundu.

DEVRİYE GEZEN POLİSLER FARK ETTİ

Olay, dün gece TEM Otoyolu Kurtköy mevkiinde tali yolda meydana geldi. Bölgede meydana gelen hırsızlık olaylarına karşı devriye atan polis ekiplerinin yerde hareketsiz yatan iki insan bedeni görmesi üzerine durumu 112 Acil ekipleri ve polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler bölgede yaptığı incelemeler sonucunda yerde yatan cesetlerden birinin 28 yaşındaki İlaç Mümessili Mustafa Bayrak'a diğerinin ise 32 yaşındaki Düzce nüfusuna kayıtlı doktor Emine Küçük olduğunu belirledi.

İKİ AY SONRA AĞABEYİYLE EVLENECEKTİ

Bayrak ve doktor Küçük' ün yakınları, 450 bin TL'ye sattıkları ev yüzünden öldürülmüş olabileceklerini ileri sürdü. Doktor Emine Küçük'ün iki ay sonra öldürülen Mustafa Bayrak'ın ağabeyi Halit Bayrak ile evleneceği öğrenildi. Öldürülen doktor Emine Küçük'ün işleri olduğu gerekçesiyle nişanlısı Halit Bayrak'ın kardeşi Mustafa Bayrak ile ev satışı için gittiği öğrenildi.

BIÇAK VE KURŞUN İZLERİ

Yapılan ilk incelemede Mustafa Bayrak'ın vücuduna aldığı 14 bıçak darbesi ve 4 kurşunla, Emine Küçük'ün ise 2 bıçak ve yine kurşunla öldüğünü belirledi. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde sinir krizleri geçirdi.

"EVİNİ SATACAKTI"

Mustafa Bayrak'ın kuzeni Süleyman İnce, "Bize sabah erkenden haber geldi. Öldürülen Mustafa Bayrak benim kuzenim. Bunlar Sapanca'da kuzenimin nişanlısı olan Emine Küçük'ün Sapanca'da evini satacaktı ve buradan kuzenimle birlikte yola çıktılar. Alacak kişi 'Bizim aracımız var sizin araçla gelmenize gerek yok' deyince bunları almışlar evi devretmek için Sapanca'ya gitmişler. Evi 450 bin veya 500 bin TL'ye devrettikten sonra bunlar kurşunlanıyor ve bir kenara atılıyor büyük ihtimalle. Alıcı bize söylendiğine göre Aselsan'da mühendis olduğunu söylemiş, yanında bir de güvenlikçisi varmış, polis varmış öyle bir izlenim vermişler. Kuzenim Mustafa Bayrak ilaç mümessili, Emine Küçük ise doktordu, aile hekimiydi. Halit Bayrak şimdi cenazelerle ilgileniyor." dedi.

Cenazelerin yapılan otopsinin ardından memleketleri Artvin'de toprağa verileceği belirtildi.

KIZINI ALMAK İÇİN UĞRAŞIYORMUŞ

Sakarya'nın Sapanca İlçesi'nde TEM Otoyolu üzerindeki bir TIR parkında cesedi bulunan Emine Küçük'ün, aile hekimi olarak Düzce'de 9 yıl görev yaptığı, geçen yıl eşinden boşanması üzerine tayinini isteyerek İstanbul'da göreve başladığı belirlendi. Emine Küçük'ün, mahkemenin kızının velayetini babasına vermesi üzerine bir süredir boşandığı eşiyle kızını alabilmek için görüştüğü kaydedildi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor ve Nişanlısına Korkunç İnfaz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Bitlisli: O ne olduğu belli değil daha her ağızdan bişey söyleniyor. Yazık günah be bilmediğiniz birşey hakkında yorum yapıyorsunuz. Vay boynuzlamış vay kardeşiyle çıkmış nerden biliyorsunuz.allah var Allah bu söyledikleriniz başınıza gelmedikçe ölmeyeceksiniz iftiracılar. 35 3 Yanıtla
  • kerim: Nedesekbos 23 1 Yanıtla
  • hewal çiyaye: bence kıskançlık da olabilir, kendisinden küçük daha genç, daha dinamik birisiyle evlenmek istemiş. oğlan da mümessil işsiz sayılır, doktorla evlenmek stadü kazanmak zengin olmak istemiş. eski koca rahatsız olmuş olabilir. aklımdaki senorya bu. . 7 17 Yanıtla
  • DİYARLI: ALLAH REHMET EYLESİN 23 1 Yanıtla
  • acı: bir insan kolay mı yetişiyor yahu. . hele ki doktorluk okumak. . ömrünün 7-8 senesi bu mesleği elde etmek için gecesini gündüzüne katıp okuyor ya bu insanlar. . . bu kadar kolay harcanmamalı bu insanlar. . sebebi ne olursa olsun ya hu 23 0 Yanıtla
  • yazık bu millete: ALLAH yazmasını bilemeyen insanlar topluluğu Allah haşa küçük harfle yazılmaz herşeyi biliyorsunuz yorumları okuyorum yazık ya nerede bi yorum okuyayım hep aynı kardeşim bu ne cehalettir birde bu yorumları beğenenler var önce bizi yaratana saygı 19 3 Yanıtla
  • kemal kara: Kime ne yaptılar acaba 2 19 Yanıtla
  • SASONLU MEMO: ALLAH RAHMETSİN 13 3 Yanıtla
  • Hilal: Türkiyede insanı kesip biçmek kurşunlamak ne kadar kolay 10 2 Yanıtla
  • Asi : Para başa bela 9 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun
    19:03 Kayseri Valisi: Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun

    Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Tokat'ta meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki depremle ilgili olarak yaptığı açıklamada, 'Tokat halkımıza ve milletimize geçmiş olsun' dedi. Çiçek, depremin Kayseri'de de hissedildiğini ancak herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığını belirtti.

  • Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi
    19:03 Ankara'da Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'ndeki 50 polise sertifika verildi

    Ankara Emniyet Müdürlüğü, Ali Gaffar Okkan Atlı Polis Grup Amirliği'nde 4 aylık eğitimi başarıyla tamamlayan 50 polise sertifika verdi. Kursiyerlere sertifikaları, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç ve diğer yetkililerin katıldığı bir törenle takdim edildi. Atlı polisler, toplumsal olaylar ve kalabalık etkinliklerde asayişin sağlanmasında önemli bir rol oynuyor.

  • Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı
    19:02 Dr. Faruk Özlü Düzce Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

    AK Parti'den Düzce Belediye Başkanı seçilen Dr. Faruk Özlü mazbatasını, Düzce Adliyesinde törenle aldı. Özlü, önümüzdeki 5 yılda Düzce'ye büyük ve önemli hizmetler yapacaklarını belirtti.

  • Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi
    18:58 Tokat'ta meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem Amasya'da da hissedildi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki deprem, komşu il Amasya'da da hissedildi. İçişleri Bakanlığı AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, depremde herhangi bir olumsuzluk olup olmadığı Amasya'da inceleniyor.

  • Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları
    18:58 Bolu'da Yaralı Hayvanlar İçin Tedavi ve Rehabilitasyon Çalışmaları

    Bolu'da geçen yıl yaralı veya hasta halde bulunan 206 hayvandan 130'u tedavilerinin ardından doğaya salınırken 9'u hayvanat bahçelerine teslim edildi, çeşitli türlerin bulunduğu 67 canlı ise kurtarılamadı. Yaban hayvanlarıyla ilgili ihbar sayısında artış yaşandığı belirtilirken, iklim değişikliği ve yaban hayvanlarının beslenme alışkanlıklarındaki değişimlerin etkili olduğu ifade edildi. Bolu Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının artırıldığı ve yaban hayvanı ile insan etkileşimlerini azaltmak için projelerin hayata geçirildiği bildirildi.


Advertisement