Sapanca'daki Çifte Cinayetin Sırrını ' Özel Ekip' Çözecek - Son Dakika
Güncel

Sapanca'daki Çifte Cinayetin Sırrını ' Özel Ekip' Çözecek

Bıçak ve tabancayla öldürüldükten sonra cesetleri TEM yolunda TIR parkına atılan aile hekimi Emine Küçük ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak cinayetini çözmek için polis özel ekip oluşturdu.

27.02.2015 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bıçak ve tabancayla öldürüldükten sonra cesetleri TEM yolunda TIR parkına atılan aile hekimi Emine Küçük ile ilaç mümessili Mustafa Bayrak cinayetini çözmek için polis özel ekip oluşturdu. Dr. Emine Küçük'ün boşandığı eşi Hikmet Battal'ın poliste ifadesi alındı ve serbest bırakıldı.

Düzce'de 9 yıl aile hekimi olarak görev yaptıktan sonra geçen yıl eşinden boşanıp 3 ay önce İstanbul'da tayin olan 42 yaşındaki Dr. Emine Küçük ile 28 yaşındaki ilaç mümessili Mustafa Bayrak, bıçaklanıp tabancayla öldürüldükten sonra cesetleri TEM otoyolunun Sapanca Kurtköy geçişindeki TIR Parkı'na atıldı. Burada yapılan incelemede, olay yerinde sadece bir boş kovan, yarım litrelik pet şişe içinde benzin bulundu.

Cinayetle ilgili incelemeleri Sapanca Emniyet Müdürlüğü ile birlikte Sakarya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Masası ekipleri birlikte sürdürüyor. Polis ilk aşamada TEM otoyolu turnikeleri ile yol boyunca bulunan tüm kameralar, cinayet kurbanlarının cep telefonu kayıtları titizlikle incelemeye aldı.

Cumhuriyet Savcılığı ve polis cinayet faillerine biran önce ulaşabilmek için çalışmalarını sürdürürken, birçok kişi ile görüşüp bilgisine başvurdu, bazılarının da ifadesine başvurdu. Dr. Emine Küçük'ün boşandığı ve Düzce'de hafriyat işleriyle uğraşan Hikmet Battal da ifadesine alındıktan sonra serbest bırakıldı.Bu arada Emine Küçük'ün kendisi gibi doktor olan babasının da bilgisine başvurulduğu, bunlarla birlikte ayrı ekipler İstanbul ve Düzce'de bazı kişilerin ifadelerini aldı.

Ölenlerden Mustafa Bayrak'ın yeğeni Süleyman İnce'nin teşhis için gittiği İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda, "Elif Küçük'ün Sapanca'daki 450-500 bin TL değerindeki evini satmak için gitmişlerdi" açıklaması da araştırıldı. Sapanca Tapu Müdürlüğü'nde Emine Küçük'ün herhangi bir gayrimenkul satışı yaptığına ilişkin kayıt olmadığı, sadece Düzce'de adına kayıtlı bir arsası olduğu açıklandı. - Sakarya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapanca'daki Çifte Cinayetin Sırrını ' Özel Ekip' Çözecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement