SOOFDER'den Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Yerel

SOOFDER'den Teşekkür Plaketi

SOOFDER\'den Teşekkür Plaketi

Sapanca Off Road Derneği, Sapanca Mahalli Off-Road Yarışları'nda katkıda bulunan tüm şirket, kurum ve kuruluşlara 'Teşekkür Plaketi' verdi.

21.08.2014 14:44  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Off Road Derneği (SOFFDER), Sapanca Belediyesi Mahalli Off-Road Yarışları'na katkıda bulunan firma, kurum ve kuruluşlara teşekkür plaketi verdi.

Etkinliklerin iki kez, kamp ve off-road oyunları olarak, bu yıl ise mahalli off-road yarışları olarak düzenlendiğini belirten SOFFDER Başkanı Tolga Çömlekçioğlu, organizasyonun ilçenin tanıtımına büyük katkı sağladığını söyledi.

Yarışların gerçekleşmesinde kaymakamlık ve belediyenin büyük katkı sağladığını ifade eden Çömlekçioğlu, "Belediyemiz ve kaymakamlığımız her yıl organizasyonun sorunsuz gerçekleşmesi için bize büyük destekler veriyor. Sponsorlarımız ise yarışlarımıza kendi etkinlikleriymiş gibi özen gösteriyor, destek sağlıyor. Hepsine teşekkür ediyorum" dedi.

Çömlekçioğlu ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra yarışların gerçekleşmesinde katkıları bulunan firma, kurum ve kuruluşların yetkililerine teşekkür plaketi takdim etti.

Kaymakam Azcan'a ziyaret

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunun (HSYK) 2014 yaz kararnamesi ile Hakkari'den Sapanca'ya atanan Cumhuriyet Savcısı İsmail Demir ile Bitlis'ten atanan Cumhuriyet Savcısı Mehmet Eser, Kaymakam Gökhan Azcan'ı ziyaret etti.

Hakim Havva Neslihan Karakayış Akça'nın da katıldığı ziyarette konuşan Akça, savcılara yeni görevlerinde başarılar diledi. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel SOOFDER'den Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement