Sapanca'ya Dev Yatırım - Son Dakika
Yerel

Sapanca'ya Dev Yatırım

Sapanca\'ya Dev Yatırım

Sapanca Belediyesi tarafından 07 Ocak 2015 tarihinde yapılan 70 bin 904. 60 metrekarelik arazinin satış ihalesi sonuçlandı.

27.01.2015 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sapanca Belediyesi tarafından 07 Ocak 2015 tarihinde yapılan 70 bin 904. 60 metrekarelik arazinin satış ihalesi sonuçlandı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Sapanca Belediye Başkanı Dr. Aydın Yılmazer; "07 Ocak 2015 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz 70 bin 904.60 metrekare arazinin satış ihalesini sonuçlandırdık ve ihaleyi alan ART'in şirketinin yetkilileri ile sözleşmemizi imzalayarak tapu devrini gerçekleştirdik. İhaleyi alan firma bu araziye bir turizm alanı yapmayı planlamakta. Bir Turizm Merkezi olan Sapanca'mıza yapılacak olan 5 yıldızlı bir otelin ilçemizin istihdam kaynağını arttıracağı, ekonomik ve sosyal yönden pozitif katkı sağlayacağından dolayı memnuniyet duyuyoruz. İhalenin sonuçlanması ile Sapanca'ya yapılacak olan yeni bir 5 yıldızlı otel ilçemize ve ilimize hayırlı olsun" dedi.

İhaleyi alan ART'in Gayrimenkul İnşaat ve taahhüt Sanayi Ticaret A.Ş firmasının yetkilileri yatırımcı Özgür ve Barış Ekmekçioğlu ise yaptığı açıklamada,"Sapanca Belediyesinin açmış olduğu ihaleyi kazandığımız için çok mutluyuz. Sapanca'ya ne kadar ilgi ve rağbet olduğunu bildiğimiz için ilk defa Türkiye'de il dışına çıkarak yatırım yapmaya karar verdik. Amacımız sadece bir turizm alanı değil yeni bir yaşam alanları oluşturmak istiyoruz. Sapanca'da yapmayı düşündüğümüz projede minimum 400 yataklı bir Spa, Kongre ve Banket hizmeti verecek 5 yıldızlı bir otel yapmak. Yapacağımız proje Sapanca'ya hayırlı olsun. Belediye Başkanımız Sayın Aydın Yılmazer'e bize vermiş olduğu sıcak yaklaşım ve desteğinden dolayı teşekkür ederiz" diye konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sapanca'ya Dev Yatırım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement