Şaphane'de Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı

Şaphane\'de Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, 30 Mart 2014 tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi kaymakamlık tarafından seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

12.02.2014 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, 30 Mart 2014 tarihinde Yapılacak Olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi kaymakamlık tarafından seçim güvenliği toplantısı düzenlendi.

Şaphane Kaymakamlığında İlçe Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş Başkanlığında gerçekleştirilen Seçim Güvenliği Toplantısında, 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilebilmesi için kanunda ve Yüksek Seçim Kurulu (YSK) kararlarında yer alan seçim yasaklarına ilişkin konular görüşüldü.

Toplantı açılışında bir konuşma yapan Şaphane Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, demokrasinin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partiler ve seçimlerin, halkın iradesinin sandığa en net şekilde yansıdığı kurumlar olduğunu söyledi.

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçiminin huzur ve güven ortamında gerçekleştirilebilmesi için toplantı düzenlediklerini belirten Kaymakam Muhammet Ali Çatalbaş, kanunda ve YSK kararlarında yer alan seçim yasaklarının 1 Ocak 2014-19 Mart 2014 tarihleri arasında mülki amirlerce denetleneceğini, bu konuda tüm siyasi partilerin de kolluk kuvveti ve yetkili makamlara gerekli hassasiyeti göstererek yardımcı olmaları gerektiğine işaret etti.

Kaymakam Çatalbaş, "30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçiminin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınız için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra İlçe Emniyet Amiri İsmail Ertekin tarafından yapılan sunum ile toplantıya katılanların görüş ve önerileri alınarak toplantıya son verildi.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Muhammet Ali Çatalbaş, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gökmen, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Demirbaş, İlçe Emniyet Amiri İsmail Ertekin, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Deniz, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı Nail Caner, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Kazım Karaefe ve Saadet Partisi (SP) İlçe Başkanı İsmail Özkul katıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'de Mahalli İdareler Seçim Güvenliği Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement