Şaphane'de Miniklerden Okul Öncesi Şenliği - Son Dakika
Yerel

Şaphane'de Miniklerden Okul Öncesi Şenliği

Şaphane\'de Miniklerden Okul Öncesi Şenliği

Kütahya’nın Şaphane ilçesinde, anaokulu öğrencileri için Okul Öncesi Mayıs Şenlikleri düzenlendi.

11.06.2016 17:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Şaphane ilçesinde, anaokulu öğrencileri için Okul Öncesi Mayıs Şenlikleri düzenlendi.

Şaphane Anaokulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Öncesi Mayıs Şenlikleri miniklerin yaptığı şenlik yürüyüşü ile başladı. Anaokulu öğrencileri ve öğretmenlerinin Şaphane İlkokulu Bahçesinden başlattıkları şenlik yürüyüşüne Şaphane Ortaokulu Bando Takımı eşlik etti. Anaokulu öğrencilerinin şenlik yürüyüşü ilçe halkı tarafından büyük ilgiyle izlendi.

Şaphane Anaokulu Uğur Böcekleri ve Uçan Balonlar sınıfları, Şaphane Kaymakamı Asım Solak ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz'u ziyaret ettiler.

Daha sonra Şaphane Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen programda, minik anaokulu öğrencilerinin okuduğu güzel şiirler ve dans gösterileri tüm izleyenleri duygulandırdı. Programda, Anaokulu öğrencilerinin yıl boyu yaptıkları birbirinden güzel eserlerden oluşan sergi de tüm vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Program sonunda, anaokulunu tamamlayan öğrenciler mezuniyet belgelerini Kaymakam Asım Solak, protokol üyeleri ve daire amirlerinin elinden aldı. Program, kep töreninin ardından sona erdi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane'de Miniklerden Okul Öncesi Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement