Şaphane Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Değişti - Son Dakika
Yerel

Şaphane Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Değişti

Şaphane Meslek Yüksekokulu\'nun Müdürü Değişti

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü değişti.

21.07.2016 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü değişti.

Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulu Kurucu Müdürlüğüne atanan Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil'in yerine Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil getirildi.

Şaphane Meslek Yüksekokulu'nda yapılan devir teslim törenine İlçe Kaymakamı Asım Solak, Belediye Başkanı Rasim Daşhan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Çakır, İlçe Müftüsü Ömer Ahmet Kayalı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Metin Koz ile Şaphane Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personeli katıldı.

Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan ve görevi devralan Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil, törende yaptığı konuşmada, başta Meslek Yüksekokul Eski Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Faruk Ebeoğlugil olmak üzere önceki dönemde idari ve akademik hizmet veren tüm yönetici ve çalışanlara bu güne kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Kurumsallaşma çalışmalarının artarak devam edeceğini belirten Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil, kalite odaklı, merkezinde insan olan, öğrenciye hizmetin daha ön planda tutulacağı ve sürdürüleceği yeni bir yönetim anlayışının tesis edileceğini söyledi. Şaphane Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğretim Görevlisi H. Feyyaz Ebeoğlugil, "Bu bir bayrak yarışıdır, biz devraldığımız bu görevi daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz diye sorgulamak durumundayız. Çalışmalarımız süresince önceliklerimiz arasında paydaşlarımız olan tüm kurumlarla sürekli diyalogun sağlanması ve sürdürülmesi için tüm enerjimizle çalışacağız" dedi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şaphane Meslek Yüksekokulu'nun Müdürü Değişti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement