Sapık Jinekologa 3,5 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika
Güncel

Sapık Jinekologa 3,5 Yıl Hapis Cezası

Sapık Jinekologa 3,5 Yıl Hapis Cezası

Almanya'da mahkeme, muayenesine gelen kadınları gizlice kameraya alarak on binlerce fotoğraf ve video filmi arşivleyen doktoru 3,5 yıl hapis cezasına mahkum etti.

18.03.2015 11:52  Güncelleme: 12:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Almanya'nın Rheinland Pfalz eyaletindeki Schifferstadt kentinde muayenesine gelen kadınları gizlice kameraya alarak on binlerce fotoğraf ve video filmi arşivleyen doktor 3,5 yıl hapse mahkum oldu.

4 YIL MESLEKTEN MEN EDİLDİ

Karlsruhe'deki Federal Yüksek Mahkeme, temyiz duruşmasında Frankenthal Mahkemesi'nin sapık jinekologla ilgili kararını onayladı. Ayrıca doktorun dört yıl boyunca meslekten men edilmesine karar verildi. Özür dileyen doktorun avukatı iki yıl ertelemeli hapis cezası talep etmişti.

266 DAVACI VE 1467 SUÇ

Berliner Morgenpost gazetesinin haberinde, 266 kurbanın davacı olduğu olayda evinde hastalarını değişik durumlarda gösteren 35 bin fotoğraf bulunan jinekolog, 1467 olayla suçlu bulundu. İki sekreterinin tesadüfen fark edip, suç duyurusunda bulunmasıyla ortaya çıkan skandalda, doktorun binin üzerinde hastasının soyunma kabinlerinde ve yarı çıplak iken muayene koltuğunda gizlice çektiği fotoğraf ve video çekimleri yaptığı açıklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Sapık Jinekologa 3,5 Yıl Hapis Cezası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • cengiz: Tam benim isim 4 32 Yanıtla
  • temelde sorun: bir adamin jinekolog olmasinda zaten bir sapiklik var. 17 7 Yanıtla
  • .: E kendisi görüyor zaten o hallerini başka erkek görünce ne oluyor 7 13 Yanıtla
  • Adalet: az vermisler 15 0 Yanıtla
  • Can: Bunların hepsi aynı herşeyi gizli yaparlar bunların Kadınlar ve insan hakları bu işte AB gözüken iç yüzü 14 0 Yanıtla
  • : 3,5 yıl sonra adam mı olacak bu hayvan 4 yıl mesleğini yapamayacakmış mış mış. Bu adama hangi kadın hasta olarak gider, hangi adam karısını emanet eder ki artık Şerefsiz pislik... 11 1 Yanıtla
  • NEYİM VAR BENİM: YEDİĞİN ÖNÜNDE YEMEDİĞİN ARKANDA DURUYORMUŞ BE KARDEŞİM NE YAPTIN . MİLLET SENİN MESLİĞİNLE YANIP TUTUŞURKEN 3 9 Yanıtla
  • ....: Türkiye'de böyle jinekolog yok diyen vatandaş kaç jinekologa gitti acaba ? Şu bellidir ki sapıklık heryerde var insan olan heryerde !!! Türkiye'de doktora gidip doktor sapık beni taciz etti dese başına neler gelir bilinmez ya adamı öldürmeye kalkarlar yada kadına iftira atılır !!!! Boş boş konuşuluyor işte . 9 2 Yanıtla
  • Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı
    04:23 Motosiklet sürücüsü, yaralanan kız arkadaşını bir an olsun yalnız bırakmadı

    Düzce'de ticari taksi, aynı istikamette giden motosiklete çarptı. Motosiklet sürücüsü, motosiklette yolcu konumunda bulunan yaralı kız arkadaşını ambulansa binerken bir an olsun yalnız bırakmadı. Kaza sonucunda 2 kişi yaralandı.

  • Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı
    04:17 Düzce'de Ticari Taksi, Motosiklete Çarptı: Yaralı Kız Arkadaşını Yalnız Bırakmadı

    Düzce'de meydana gelen kaza sonucu ticari taksi ile motosiklet çarpıştı. Motosiklette yolcu olarak bulunan kız arkadaşı yaralanan sürücü, ambulansa binerken onu yalnız bırakmadı. Kaza sonrası yol trafiğe kapatılırken, inceleme başlatıldı.

  • Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı
    03:34 Avustralya'da Kilise Saldırısı: En Az 4 Kişi Bıçaklandı

    Avustralya'nın Sydney kentinde bir kiliseye düzenlenen saldırıda piskopos dahil en az 4 kişi bıçaklandı. Polis, saldırganın gözaltına alındığını ve olayı bir 'terörist eylem' olarak değerlendirdiklerini açıkladı. Saldırının ardından kilisenin dışında toplanan yüzlerce kişi, saldırganın kendilerine verilmesini talep etti ve polisle çatıştı. İki polis yaralandı ve 20 polis aracı hasar gördü. Yaralıların hayati tehlikesi olmadığı bildirildi. Saldırının kişisel bir eylem olduğu belirtilirken, olaylar birbiriyle bağlantılı değil. Kilise saldırısının ardından güvenlik önlemleri alındı.

  • Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti
    03:25 Şırnak'ın Uludere ilçesinde dereye düşen araçta 4 kişi hayatını kaybetti

    Uludere ilçesinde meydana gelen kazada, Ferhat Bilen'in kullandığı hafif ticari araç dereye düştü. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan Abdulkerim Babat, Melek Soylu, Haşim Babat ve Sevim Demircioğlu hayatını kaybetti. Sevim Demircioğlu ise tedavi altına alındı.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.


Advertisement