Sapphire Ati Hd6850(256 Bit)1gb Ddr5 Avivo 16x Dp - Son Dakika
Teknoloji

Sapphire Ati Hd6850(256 Bit)1gb Ddr5 Avivo 16x Dp

Sapphire Ati Hd6850(256 Bit)1gb Ddr5 Avivo 16x Dp

Sapphire Ati Hd6850(256 Bit)1gb Ddr5 Avivo 16x Dp Özellikleri.

14.02.2015 23:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

    Sapphire Ati HD6850 1GB Ekran Kart Genel Özellikleri


    SAPPHIRE HD 6800 serisi, Microsoft DirectX 11 ve 11 DirectCompute tüm özelliklerini desteklemek üzere tasarlanmış AMD grafik teknolojisinin ikinci nesil özellikleri. Yeni GPU düşük güç tüketimi ile yüksek performans sunmak için AMD'nin 40nm üretim inşa edilir. Gelişmiş donanım özellikleri gelişmiş bir Mozaiği birimi, özel HDR Doku sıkıştırma, sistem CPU çekirdekleri ile çok kanallı iletişim, DirectCompute 11 talimatları çoğu için gömülü destek, 3D stereoskopik destek ve HDMI 1.4a içermektedir..

    HDMI (3D)

    Deep Color, 7.1 Yüksek Bitrate Ses ve Stereoskopik 3D, PC'nizden mümkün olan en yüksek kaliteli Blu-ray ve video deneyimi sağlamak için destek.

    DisplayPort

    En son nesil ekran arayüzü, DisplayPort avantajlarından yararlanın. Ultra yüksek HD çözünürlüğü ile, grafik kartı LCD monitörler en son nesil desteklemek mümkün olmasını sağlar..

    Tek-Link DVI-D

    Destekler Dijital 1920x1200 çözünürlüğe kadar izler.

    Dual-Link DVI-I

    En popüler Dual Link DVI (Dijital Görsel Arayüz) ile donatılmış, bu kart 60 Hz'de 2560 x 1600 kadar ultra yüksek çözünürlük görüntüleyebilir..

    AMD Eyefinity

    AMD Eyefinity teknolojisi tam olarak periferik görme çekici, üç ekranlara arasında görüş alanınızı en üst düzeye çıkarır. Oyuncular için bu hakkın oyun IN ve aynı anda daha fazla pencere görebilirsiniz böylece görsel çalışma alanınızı maksimize verimliliği artırmak için yardımcı olur diğer uygulamalar için size verir. Bu size görüntüleri ve videoları düzenlerken daha büyük bir çalışma alanı sus üzerinde birkaç 'paleti' veya 'paneli' açık tutmak için izin verdiği AMD Eyefinity teknolojisi, multimedya uygulamaları için idealdir.

    Gelişmiş GDDR5 Hafıza Teknolojisi

    GDDR5 bellek daha fazla hız ve daha yüksek bant genişliği sunan, GDDR3 bellek pin başına iki katı bant genişliği sağlar..

    40nm İşlem Teknolojisi

    Kesme kenarı üretim süreci, öncekilerden daha az güç kullanan etkili, yüksek performanslı parçalar sağlamaktadır.

    AMD Avivo HD (DVD/ HD-DVD/ Blu-ray oynatma)

    Tam 1080p ekran çözünürlüğü ve ötesinde sıcak Blu-ray filmleri veya diğer HD içeriği izlemek ve geliştirilmiş Unified Video Decoder (UVD) ile daha zengin özelliklere sahip deneyiminin keyfini

    AMD CrossFireX ™ Multi-GPU Teknoloji

    AMD CrossFireX ™ Multi-GPU Technology.AMD CrossFireX teknolojisi ile üçlü veya Dörtlü oyun gücü tek bir sistemde kullanılmak üzere dört grafik kartlarını destekler..

    PCI-Express 2.0

    En son PCI-Express 2.0 spesifikasyonu 2.5Gbps sizi grafik kartınızın tam performans potansiyelini izin 5Gbps veri akışı iki katına çıkar.

    AMD HD3D Teknolojisi

    En sürükleyici High Definition Stereoskopik 3D, uyumlu 3D görüntüler/ gözlük/ yazılım kullanırken üç boyutlu derinlik yanılsaması yaratır bir biçimde 2D görüntüleri (film, oyun, fotoğraf) sunan bir tekniği için tam destek ile mümkün deneyim keyfini çıkarın.

    Microsoft DirectX ® 11

    Çarpıcı 3D görsel efektleri, gerçekçi aydınlatmalar ve DirectX ® 11'i destekleyen SAPPHIRE grafik kartları ile canlı görüntüler veren güçlü bir oyun performansı ve rakipsiz görüntü kalitesi elde edin. DirectX yeni özellikler Donanım Mozaiği, HDR Doku Sıkıştırma, Çoklu-işlem desteği ve DirectCompute gibi ® 11 önce bir PC üzerinde canlı oyun ve olası hiç bir deneyimi yaşatır.

    OpenGL ® 4.1

    DirectX ®, yani Adobe Autodesk 2D/3D grafik tasarım dışında uygulamaların performanslarını hızlandırmak için en yeni OpenGL API (Uygulama Programlama Arayüzü) destekler..

    Shader Model 5.0

    O gemi bugün oyunların çoğu oyunda yaygın olarak kullanılan bir anahtar özellik olan VTF (Vertex Texture Fetch) dahil olmak üzere belirlenen yeni Shader Model 5.0 özelliği destekler. Bu özellik için desteği olmadan oyunu geri döndü serin kaybına neden daha az shader yola düşecek, canlı etkileri Shader Model 5.0 ile mümkün

    AMD Catalyst Control Center

    AMD Catalyst Control Center ™ yazılımı uygulaması performansı üzerinde tam kontrol ve SAPPHIRE AMD Radeon görsel kalite ™ PC'nizde en iyi deneyimi için izin tabanlı grafik kartı verir..

    Hızlandırılmış Video

    Masif paralel mimarisi ve ortak shader kodlama talimatları desteği video kodlama hızlandırır/ sadece CPU ile mümkün olandan daha fazla bir şekilde dönüştürme.

    Dolby ® TrueHD ve DTSHD Master Audio ™ Desteği

    Kopya korumalı, yüksek bant genişliği desteği, 7.1 kanal HDMI üzerinden surround ses. En son Blu-ray filmleri ile birlikte, tamamen sarmalayan, yüksek tanımlamalı ses deneyimi elde. (, Bazı modellerde HDMI dongle için bir DVI bir HD kapasiteli monitör ve bir Blu-ray sürücüsü gerektirir)

    Anti-aliasing özellikleri

    Destekler ileri AA (Anti-aliasing) Yüksek çözünürlüklü oyun keyfini maksimize etmek için vardır.

    Fizik işleme desteği

    Akışkanlar Dinamiği, Giysi Simülasyonu, Yumuşak veya Sert Cisim Dinamiği, Üniversal Çarpışma Algılaması, Saç Simülasyonu ve en gerçekçi oyun deneyimi için Sonlu Elemanlar Analizi performansını hızlandırır..

    Windows ® 7 desteği

    WHQL (Windows Hardware Quality Labs) Sertifikalı sürücüler ve logolar Microsoft Windows 7 ile uyumluluk ve güvenilirlik sağlamak tüm SAPPHIRE HD2000, HD3000, HD4000 ve HD5000 serisi ekran kartları için kullanılabilir.

    Teknik Özellikler

    Destek Ekran
    • 4 x Maksimum Ekran Monitör (ler) desteği
    Bağlantı
    • 1 x HDMI (3D)
    • 1 x DisplayPort
    • 1 x Tek-Link DVI-D
    • 1 x Dual-Link DVI-I
    GPU
    • 775 MHz Çekirdek Hızı
    • 40 nm Chip
    • 960 x Stream işlemcisi
    Video Belleği
    • 1024 MB Boyut
    • 256-bit GDDR5
    • 4000 MHz Etkin
    Yazılım
    • Sürücü CD'si
    • SAPPHIRE TriXX Programı
    Kaynak: InceHesapCom

    Son Dakika Teknoloji Sapphire Ati Hd6850(256 Bit)1gb Ddr5 Avivo 16x Dp - Son Dakika

    Sizin düşünceleriniz neler ?


    Advertisement