Saraççeşme'nin Sıkıntıları Gideriliyor - Son Dakika
Güncel

Saraççeşme'nin Sıkıntıları Gideriliyor

Saraççeşme\'nin Sıkıntıları Gideriliyor

Ceylanpınar ilçesindeki Saraççeşme Mahallesi'nde stabilize yol çalışmalarına başlandı.

16.11.2015 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceylanpınar Belediyesi ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin koordineli olarak yürüttükleri kırsal mahallelerde yol yapım çalışmaları kapsamında çalışma ekipleri bu kez Saraççeşme Mahallesi'nde stabilize yol çalışmalarına başladı.

Geçtiğimiz yıl içme su kuyusunun açıldığı ve yaklaşık 400 metrelik içme su şebekesinin tamamlandığı Ceylanpınar'daki Saraççeşme Mahallesi'nde belediye ekipleri stabilize yol yapım çalışmalarına başladı. Yaklaşık 10 yıldır ulaşımla ilgili sıkıntıların yaşandığı, vatandaşların ev güzergahlarında kaya taşlarından dolayı araçlarıyla gidemediği bölgede Ceylanpınar Belediyesi'nin başlattığı çalışmalar neticesinde vatandaşların refaha kavuştuğu açıklandı.

Bölgede süren stabilize yol çalışmalarını yerinde takip ederek açıklamalarda bulunan Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Daşkıran, "Mahallemizde seçim öncesinde de yapılan çalışmalara kaldığımız yerden devam ediyoruz. Bölgede 10 yıldan bu yanadır ulaşım yoktu. Buradaki vatandaşlarımız da bizlere ifade ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Ceylanpınar Belediyesi'nin imkanlarıyla koordineli çalışmalarımızı devam ettiriyoruz. Bütün mahalle içi ulaşımı olmayan evlere Menderes başkanımızın talimatı üzerine, tüm kırsal mahallelerimizde aynı şekilde kullanılır hale getireceğiz. Bu çalışmalarda tüm emeği geçen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'ne, belediye başkanımız Menderes Atilla, adına şükranlarımızı bildiriyoruz" dedi.

Ceylanpınar Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre 10 Yıldır evinin ulaşımının olmadığını ifade eden Mahalle sakinlerinden Nuri Kılıç'ın "Yaklaşık 10 yıldır evimizin ulaşımı yoktur. Yapılan bu çalışmalarla birlikte artık evimizin yolu açıldı. Çalışmalarda emeği geçen Ceylanpınar Belediyesine, tüm ekip arkadaşlara ve Belediye Başkanı Menderes Atilla'ya teşekkür ederim" dediği belirtildi.

Yine açıklamada mahalle muhtarı Türki Kılıç'ın ise şu sözlerine yer verildi: "Arkadaşlarımızın ifade ettiği gibi 10 yıla yakındır burada herhangi bir çalışma yapılmadı. Yapılan çalışmalarla birlikte bir önceki hali ile şuan ki çalışmaların tamamlandığı haller arasında çok fark var. Saraççeşme Mahallemiz tarihinde ilk defa bu kadar güzel hizmet almaya başladı. Bu çalışmalarda büyük katkısı olan Ceylanpınar Belediye Başkanımız Menderes Atilla'ya ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi'ye çok teşekkür ederiz."

Mahallede stabilize yol çalışmalarının tamamlanmasının ardından bölgenin önümüzdeki yıl asfalt ve kilitli parke taşı döşeneceği bildirildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Saraççeşme'nin Sıkıntıları Gideriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement