Saran Ellerden, Dost Ellere Destek - Son Dakika
Yerel

Saran Ellerden, Dost Ellere Destek

Saran Ellerden, Dost Ellere Destek

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ın seçim vaatlerinden biri olan ‘Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi’ne bir destek de Özel Saran Eller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden geldi.

20.03.2017 15:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'ın seçim vaatlerinden biri olan 'Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi'ne bir destek de Özel Saran Eller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden geldi. Öğrenciler sosyal sorumluluk projesi kapsamında kullanmadıkları ve harçlıklarından biriktirerek aldıkları kitap, giysi ve oyuncakları Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi'ne teslim etti.

Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi Edirne'nin duyarlı vatandaşlarıyla büyümeye devam ediyor. Edirne'deki çok önemli bir ihtiyaca cevap veren Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi'ne bir destekte Özel Saran Eller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden geldi. Özel Saran Eller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Bahri Bilen, matematik öğretmeni Sertaç Altay, coğrafya öğretmeni Nezahet Yılmaz ve ingilizce Öğretmeni Serap Ersıkar, öğrencilerle birlikte Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi'ne gelerek, kullanmadıkları ve harçlıklarından biriktirerek aldıkları kitap, giysi ve oyuncakları bağışladı.

Özel Saran Eller Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür eden Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, "Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi Edirnelilerden büyük ilgi gördü. Bizim en çok istediğimiz şey ihtiyaç sahiplerinin bir mağaza gezer gibi, ihtiyaçlarını karşılayabilmeleriydi" diye konuştu.

Gegeoğlu, öğrencilere ayrıca Engelsiz Yaşam Merkezi hakkında da bilgi verdi.

Edirne Belediyesi Dost Eller Dayanışma Evi'ni gezen okul yetkilileri, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a ve Gegeoğlu'na teşekkür ederek, "Gerçekten çok önemli bir ihtiyaca cevap verdiniz. Gezdik, inceledik, mağaza gibi, tertemiz ve çok düzenli. Emeği geçen herkese teşekkürler" dedi. - EDİRNE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saran Ellerden, Dost Ellere Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement