Saray Caddesi Sulara Teslim - Son Dakika
Güncel

Saray Caddesi Sulara Teslim

Saray Caddesi Sulara Teslim

Ordu’nun Ünye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışması sırasında ana su borusunun patlaması sonucu seli andıran görüntüler oluşurken, çok sayıda iş yerini su bastı.

20.06.2015 13:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Ünye ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt yapı çalışması sırasında ana su borusunun patlaması sonucu seli andıran görüntüler oluşurken, çok sayıda iş yerini su bastı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi'nin (OSKİ) Ünye'de Çamurlu Mahallesi Saray Caddesi'nde yenileme çalışması sırasında ikinci kez su patladı. Ana su borusunun yenilenmesi için yaklaşık 2 ay önce başlatılan çalışmalar sırasında 1 ay önce ana su borusu patlamış ve birçok iş yerini su basmıştı. Aynı caddede devam eden çalışmalar sırasında ana su hattı ikinci kez patladı. İş makinelerinin çalışma yaptığı sırada patlayan su hattı ile birlikte cadde akarsu yatağına döndü. Birçok iş yerinin sular altında kaldığı patlama sonrası, Cumhuriyet Meydanı'nı da su bastı. Ramazan etkinlikleri çerçevesinde kurulan dükkanların içi çamurlu suyla doldu.

Ana hatta suyun kesilmesi ile caddede hayat normale dönerken, cadde esnafları ikinci kez yaşanan su baskını nedeniyle Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi(OSKİ)'ne tepki göstererek, çalışmalar sırasında daha dikkatli olunmasını istediler.

Ünye'de alt yapı çalışmaları sırasında son iki ayda 2 kez Saray Caddesi'nde, bir kez de Niksar Caddesi'nde ana su boru hattı patladı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Saray Caddesi Sulara Teslim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement