Saray'da Hdp'nin Seçim Bürosu Taşlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Saray'da Hdp'nin Seçim Bürosu Taşlandı (2)

Saray\'da Hdp\'nin Seçim Bürosu Taşlandı (2)

Hdp'liler OTOBÜSLE İLÇEDEN ÇIKARILDI Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde HDP'nin seçim irtibat bürosunun açılmasına tepki gösteren grubun slogan atarak büroyu taşlaması üzerine başlayan gerginlik sona erdi.

16.05.2015 00:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hdp'liler OTOBÜSLE İLÇEDEN ÇIKARILDI

Tekirdağ'ın Saray İlçesi'nde HDP'nin seçim irtibat bürosunun açılmasına tepki gösteren grubun slogan atarak büroyu taşlaması üzerine başlayan gerginlik sona erdi. Kalabalığın toplanmasının ardından seçim irtibat bürosuna giren 50 kadar partili emniyetin sağladığı bir otobüse bindirilerek ilçeden polis ekiplerinin güvenlik önlemleri altındı çıkarıldı. MHP'nin Tekirdağ'ın 2'nci sıra milletvekili aday Hakan Özgül, otogarda bekleyen kalabalığa "Sakin olun, söz verdiğimiz gibi HDP'liler buradan gidecek. Kenara çekilelim, yol verelim. Size söz veriyorum, onları gönderiyoruz" dedi.

Polis ekipleri de kalabalığın dağılması için uyarılarda bulundu. Bir süre daha otogarda bekleyen kalabalık daha sonra dağıldı. Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, taşlı saldırı sonrası HDP seçim irtibat bürosu ile minibüsünün camları kırıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Saray'da Hdp'nin Seçim Bürosu Taşlandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement