Saray Pazarcılar Derneği'nde 'Sunay İmük' Dönemi - Son Dakika
Yerel

Saray Pazarcılar Derneği'nde 'Sunay İmük' Dönemi

Saray Pazarcılar Derneği\'nde \'Sunay İmük\' Dönemi

Tekirdağ’ın Saray ilçesi Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nde Sunay İmük başkan seçildi.

16.03.2015 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Saray ilçesi Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu'nde Sunay İmük başkan seçildi.

Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği Lokalinde gerçekleşen genel kurula, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, CHP Saray İlçe Başkanı Demir Ali Demirel, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ergun Er, Saray Kent Konseyi Başkanı Mehmet Bilecen, Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özen, Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Cevdet Aydemir, Esnaflar ve Pazarcılar Derneği üyeleri katıldı.

Divan Heyeti'nin oluşturulması ile başlayan Genel Kurul'da, Divan Başkanlığına Saray Esnaf Odası Başkanı Ali Özen, Divan Üyeliklerine ise İbrahim Arıklı ve Tahir Korkmaz seçildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden genel kurulda, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, gelir gider hesapları okunarak, eski yönetim ve denetim kurulu oy birliği ile kabul edildi. Tahmini bütçe ve çalışma programının görüşüldüğü genel kurulda, Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği'nin tahmini bütçesi, 21 bin 600 TL olarak oy birliği ile kabul edildi.

Genel Kurul'da son olarak dilek ve temenniler dile getirilirken, Divan Başkanı Ali Özen, yeni yönetime başarılar dileyerek, "Yağmur, çamur demeden, yaz kış demeden tezgahını açan halkımıza hizmet sunmak isteyen ve sunan tüm pazarcı arkadaşlarımıza genel kurulun hayırlı olmasını diliyor, kendilerine başarılar diliyorum. Bir önceki Başkanımız ve yönetimimiz gelir gider tabloları ile derneğin hesabında bulundurduğu para ile örnek bir tablo ortaya koymuştur. Bu başarının devamını Başkanlığa ve yönetime seçilen arkadaşlardan bekliyoruz. Başarıyla tamamladığımız bu Genel Kurul pazarcı esnafına ve Saray'a hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Eski Başkan Ergun Altıntaş, yeni başkan ve yönetimine başarılar dilerken, Başkanlığa seçilen Sunay İmük, yaptığı teşekkür konuşmasında "Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği olarak elimizden geldiğince hem küçük esnafımıza ve pazarcılarımıza aracı kurum olmaya çalışacağız, hem de gücümüzün yettiğince belediyemizin de desteğiyle esnafımızın sorunlarını çözmeye çalışacağız. Bugün Genel Kurulumuza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkür ediyor, başarıyla tamamladığımız Genel Kurulun pazarcı esnafına ve Saray halkına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kaydetti.

Sunay İmük'ün konuşmasının ardından derneğinin kuruluşundan itibaren büyük emek harcayan, yaşı ve sağılığı itibariyle dernekten ayrılıp affını isteyen Hasan Yükel'e, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban tarafından plaket takdim edildi.

Plaket takdimi sonrası kısa bir konuşma yapan Başkan Çoban, "Yaz kış, yağmur çamur demeden Saray halkına hizmet eden Saray Küçük Esnaf ve Pazarcılar Dayanışma Derneği'ne, Başkanına, Yönetim Kurulu Üyelerine ve tüm üyelerine teşekkür ediyorum. Başkan Sunay İmük'e ve yönetime yeni dönemde başarılar diliyorum. Halk pazarımızda bir düzensizlik ve eksiklik olduğunu hepimiz biliyoruz. Belediye Meclisimiz Pazar yerinin düzenlenmesi konusunda oldukça kararlı. Önümüzdeki günlerde dernek yöneticileri ile bir araya gelerek halk pazarımızın düzenlemesini yapacağız. En fazla bir ay içinde pazar yerinde sorunları çözeceğiz, bunun sözünü burada veriyorum" dedi.

Genel Kurul tamamlanmasının ardından Yeni Başkan Sunay İmük ve yönetimi davetlilere ve üyelerine yemek ikramında bulundu.

Sunay İmük'un başkanlık ettiği Derneğin Yönetim Kuruluna İbrahim Meriç, Nedret Gonce, Serkan Server, Recep Uzer, Sabri Sav ve İsmet Yaşar, Denetim Kuruluna Tuncay Yalçın, Metin Güneş ve Ahmet Gonce seçildi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saray Pazarcılar Derneği'nde 'Sunay İmük' Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement