Saraykent İlçesinde MHP'den Ak Partiye Katılım - Son Dakika
Yerel

Saraykent İlçesinde MHP'den Ak Partiye Katılım

Saraykent İlçesinde MHP\'den Ak Partiye Katılım

Yozgat’ın Sarayken ilçesinde MHP Eski İlçe Başkanı Remzi Güler ve 16 kişi AK Parti’ye geçti.

06.03.2014 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat'ın Sarayken ilçesinde MHP Eski İlçe Başkanı Remzi Güler ve 16 kişi AK Parti'ye geçti.

AK Parti seçim çalışmalarını sürdürürken, Saraykent ilçesinde MHP Esli İlçe Başkanı Remzi Güler ve beraberinden 16 kişi AK Parti'ye geçti. Güler'in AK Parti rozetini Milletvekili Yusuf Başer taktı. AK Parti Saraykent seçim irtibat bürosunda düzenlenen katılım ve rozet takma programında konuşan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Türkiye'nin ve Yozgat'ın AK Parti iktidarıyla geliş ve güçlendiğini belirterek, " Yozgat ve bütün ilçelerimiz AK Parti iktidarıyla hizmet almaya başlamıştır, bundan sonra da almaya devam edecektir. Vatandaşımız AK Parti iktidarıyla kendisine verilen değeri hissetmiştir. Daha önce SSK'lı bir hasta ikinci sınıf vatandaş muamelesi görüp üniversite hastanelerinin önünden dahi geçemezken, bugün istediği üniversite hastanesinde tedavisini yaptırabilmektedir. Yine aynı şekilde eğitimde de büyük gelişmeler yaşanmıştır. Eğitimde fiziki alt yapının yanında öğrenciler arasında da eşitlik sağlanmıştır. Öğrencimiz istediği üniversiteye gitmektedir. Kız öğrencilerimiz başörtülü eğitimlerini sürdürmektedir" dedi.

Yozgat'ta AK Parti iktidarından önce Yozgat - Saraykent- Akdağmadeni yolundan iki aracın yan yana geçmesinin dahi güçlük sağlandığını ifade eden Başer, "Buradaki yolun dar olmasından dolayı yaşanan trafik kazalarında onlarca kişi yaşamını yitirmiş, çok sayıda insanımız yaralanmıştır, sakat kalmıştır. Bu gün bu yollarımız hem daha genişlemiş hem de duble yol olmuştur. İnşallah bu yollarımızın standardı daha da yükseltilecektir" diye konuştu.

AK Parti'ye katılımlarından dolayı MHP Saraykent Eski İlçe Başkanı Remzi Güler ve beraberindekilere teşekkür eden Milletvekili Başer, "AK Parti'nin kapısı herkese açıktır. AK Parti her zaman hizmet siyaseti yapmıştır, eser yapmıştır, vatandaşına hizmet etmiştir, bundan sonra da aynı şekilde hizmet etmeye devam edecektir. İnşallah 30 Mart seçimlerinde Saraykent ilçemiz AK Parti ile hizmet yoluna devam edecektir" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saraykent İlçesinde MHP'den Ak Partiye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement