Sargın Anneler Günü Jestiyle Hüzünlendi - Son Dakika
Yerel

Sargın Anneler Günü Jestiyle Hüzünlendi

Bursa’nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Anneler Gününde kendisine hediye edilen merhum annesiyle çekilmiş fotoğrafı görünce duygulu anlar yaşadı.

06.05.2016 19:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'nın İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Anneler Gününde kendisine hediye edilen merhum annesiyle çekilmiş fotoğrafı görünce duygulu anlar yaşadı.

İznik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Devlet Hastanesi toplantı salonunda Anneler Günü programı düzenledi. Programa Kaymakam Ali Hamza Pehlivan ve Başkan Osman Sargın ile eşleri ve çok sayıda kadın katıldı. Kaymakam ve başkana anneleri ile birlikte çekilmiş çerçeveli fotoğrafları hediye edildi. Kaymakam Pehlivan, geçmişi hatırlayıp sevinirken, Başkan Sargın ise hüzünlendi. 1996 yılında vefat eden annesi Ayşe Sargın ile çekilmiş fotoğrafını gören Sargın, duygulu anlar yaşadı.

Sargın, "Cennet annelerin ayaklarının altındadır sözünün muhatabı sevgili annelerimizin günü kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Anne isminin harfleri bile güzel.. Anneler olmasaydı insanlık olmazdı. Kadınlara verilen, erkeklere verilmeyen vasıfların başında, annelik şefkatidir. Her zaman veren, karşılıksız fedakarlık yapan, karşılıksız hayatını adayan sadece annedir" dedi.

Konuşmaların ardından Zeynep Tansök isimli anne 'Anneye Mektup' yazısını okurken, fotoğraf sanatçısı Metin Emre'nin anneler konulu portre resimleri slayt eşliğinde sunuldu. Özel İznik Anaokulu minik öğrencilerin sunduğu gösterinin ardından Şehit Sedat Pelit Anadolu Lisesi öğrencileri söyledikleri anne türküleriyle dinleyenleri ağlattı.

Program sonunda Kaymakam Pehlivan ve Başkan Sargın, annelere çiçek ve çeşitli hediyeler takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sargın Anneler Günü Jestiyle Hüzünlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement