Sarı Meleklerden Transfer Atağı - Son Dakika
Yerel

Sarı Meleklerden Transfer Atağı

Sarı Meleklerden Transfer Atağı

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek olan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Venezuela milli takımının kaptanı Desiree Glod’la 1 yıllık anlaşmaya vardı.

27.05.2016 17:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu sezon Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Liginde mücadele edecek olan Alaşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Venezuela milli takımının kaptanı Desiree Glod'la 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Alaşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımının antrenörü Kürşad Çetin, "Daha önce bizim bölgemizde oynaması tercih etmemizde büyük etken olmuştur. Oyuncunun kariyerinde milli takım kaptanlığı olması, oyuncunun Türkiye'de oynadığı sezonlarda iyi performans sergilemiş olması ve tecrübeli bir oyuncu olmasından dolayı takımımızın hedefleriyle ortak bir paydada buluştuğu için Desiree Glod'u bünyemize kattık. Bu ligde kalıcı olmak isteyen ve uzun vadede doğru hedeflere gitmek isteyen kulübümüz yabancı oyuncu tercihini Glod'dan yana kullanmıştır." dedi.

DESİREE GLOD KİMDİR?

Beş yıl İspanya'da, dört yılda İtalya'da oynayan Glod, 2014-2015 sezonunda Salihli Belediyespor'un formasını giymişti. Glod, 2008 Pekin Olimpiyatlarında Venezuela Milli takımı ile 8'inci sırada yer aldı. 1982 doğumlu, 1,79 metre boyundaki smaçör, 2008 yılında Pan-American kupasının en skorer oyuncusu seçildi. Glod, bu yıl düzenlenecek olan 2016 Rio Olimpiyatlarında da Venezuela Milli Takımının kaptanı olarak olimpiyatlarda boy gösterecek. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sarı Meleklerden Transfer Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement